Per gsm 1 euro voor Handicap International

  • afbeelding actie the phone house ten voordele van handicap international

The Phone House, marktleider in het verdelen van producten en diensten in de telecomsector, steunt Handicap International in 2012 met speciale acties in al haar winkels.

De hele maand mei loopt er zo’n actie. The Phone House heeft weer vier gsm’s geselecteerd. Per verkocht exemplaar gaat er 1 euro naar Handicap International. Dit keer koos The Phone House voor gsm’s met een extra vrouwelijk design. Zoek je nog een cadeautje voor Moederdag? Loop dan zeker een van de winkels binnen! Verras je mama ... en steun tegelijk een goed doel!

De actie van de maand maart bracht zo’n 2.500 euro op. We hopen dat de mei-actie het nog beter doet! De opbrengst gaat naar Handicap International’s projecten voor moeder-en kind gezondheid. Meer info over die projecten vind je hier. Van 9-29 mei kan je in het Brusselse Warandepark trouwens een fototentoonstelling over dat thema komen bewonderen. De tentoonstelling Welcome to Life toont aangrijpende beelden uit Cambodja, Mali, Vietnam en België. Kom langs en ontdek de projecten die je steunt. Meer info, foto’s en verhalen vind je op www.welcometolife.be.

Wil je meer weten over de actie van The Phone House? Ga dan naar www.phonehouse.be/handicap/nl.