Beau Vélo de RAVel voor Handicap International

Richard Ruben en Ingrid Berghmans aan de start van Beau vélo de RAVel

Zaterdag 20 juli begaven enkele duizenden fietsers zich naar Thorembais-Saint-Trond voor Le Beau Vélo de Ravel. Elke zomer organiseert RTFB gezellige fietstochten langs oude spoorwegroutes. De etappe in Thorembais-Saint-Trond stond volledig in het teken van Handicap International. Waals komiek Richard Ruben was voor de gelegenheid peter van Handicap International. Hij fietste de etappe mee in Handicap International T-Shirt en met blauwe veters in de schoenen. 

Bijna alle fietsers, onder wie judoka Ingrid Berghmans en Waals minister Antoine André, reden  de prachtige route langs Waals-Brabantse velden met blauwe veters in de schoenen of wapperend aan het stuur. Op het einde van de fietstocht deden Michael Jones en Sarah Letor de temperatuur nog een graadje stijgen met een fantastisch concert.

Wil je een etappe meefietsen met Beau Vélo de Ravel? Dat kan! Wil je fietsen ten voordelen van Handicap International? Maak dan een actiepagina aan via events.handicapinternational.be en ga op zoek naar mensen die je willen sponsoren.