Bied op de openingsdans met Michaël Pas Solidanza

Michaël Pas
© Layla Aerts
Michaël Pas

Voor de openingsdans op 5 december doet acteur Michael Pas de American Swing. Hij zoekt hiervoor een gemotiveerde danspartner.

Bied op deze unieke kans om met Michael Pas de American swing te dansen in de Beurs van Brussel en steun zo de projecten van Handicap International. Een initiatie van een half uur met de acteur onder begeleiding van een professionele dansleraar garandeert een geslaagde danservaring.

Als vriend van Handicap International wil ik Solidanza steunen want door samen te bewegen helpen we anderen om dat ook te kunnen doen', aldus Michael Pas.

“Fantastisch toch” merkte Michaël op, “als je bedenkt dat ze hier straks allemaal met nieuwe waardigheid buitenwandelen!”. Hij sprak over het werk van het revalidatiecentrum Siem Reap van Handicap International dat hij destijds bezocht.

Michael Pas staat momenteel op de planken in de voorstelling CLOACA van Het Gevolg over vier mannen in hun midlifecrisis. Hij schittert ook in de reeks Code 37 over de harde realiteit van de zedenfeiten. Op zaterdag 5 december ruilt hij deze rollen even in voor een dansinitiatie op de parketvloer van de Beurs in Brussel om meteen daarna Solidanza officieel te openen. Voor die openingsdans op 5 december zoekt Handicap International nog een danspartner om samen met acteur Michael Pas de American Swing te dansen. Om deze unieke kans te krijgen, kan ze via ebay bieden . De veiling loopt af zaterdag 5 december om 12.00 uur. Het volstaat om een login aan te maken bij ebay, betalen kan bv. via overschrijving of ter plaatse.

De winnende bieder en Michael volgen eerst een initiatie American Swing onder leiding van dansleraar Pol Van Assche. Vervolgens openen zij het dansfestijn op de majestueuze parketvloer waar vroeger aandelen verhandeld werden. Welkom dus op 5 december om 14.00 in de Beurs voor Solidanza. Iedereen kan de openingsdans komen bewonderen voor de toegangsprijs van 10 euro.

Nieuw op ebay?

Lees hier hoe je in een muisklik op ebay een bod kan uitvoeren. De opbrengst gaat integraal naar het werk van Handicap International voor landmijnslachtoffers en andere personen met een handicap.