Couscousfestijn 22/11: schuif mee aan tafel

Een couscousschotel

De vrijwilligersgroep van Brussel nodigt je van harte uit voor een overheerlijke couscousavond op zaterdag 22 november. Een gezellige sfeer en uitmuntend eten verzekerd!

Naar goede traditie schotelen de vrijwilligers van Brussel je een heerlijke couscousschotel voor, vanzelfsprekend bereid op traditionele wijze. Zij die vorig jaar van de partij waren, waren het toen al unaniem eens: “We schuiven ook de volgende keer mee aan tafel!"

Nodig zeker ook je vrienden en familie om samen een plaatsje te reserveren voor dit ontspannende diner. Terwijl je smaakpapillen verwend worden, help je bovendien mensen met een handicap in het Zuiden: de opbrengst van de couscousavond gaat integraal naar de projecten van Handicap International.

Wanneer? Zaterdag 22 november vanaf B19u.

Waar? Ecole Ste-Trinité – Cardinal Mercier, Nefstraat 8, 1050 Elsene (Brussel)

Prijs en reservatie? 20 € per persoon voor een aperitief en couscous à volonté.
Reserveer voor 16 november via Facebook om je plaats te verzekeren voor een gezellige avond met overheerlijke maaltijd! Betaling gebeurt door ofwel het gepaste bedrag te storten op het rekeningnummer BE44 36309852 3445 met vermelding “Souper couscous BXL” of door ter plaatse met cash te betalen.

Nog vragen? Contacteer Claudine, verantwoordelijke van de vrijwilligersgroep Brussel, via 0485/08 09 19.