Een zomer vol uitdagingen

Man op fiets in t-shirt van Handicap International op een landweg in bebost gebied
Dimitri en Mathieu legden in twee dagen een dubbele marathon af.
Man wandelt op een zonnige weg tussen de uitgestrekte velden.
Dimitri en Mathieu legden in twee dagen een dubbele marathon af.

We stellen je graag voor: Mathieu, Jill, Lucas, Dimitri en (nog een) Mathieu. Vijf mensen met kilometers motivatie! Wat ze gemeen hebben? Liefde voor sport én de wil om plezier en solidariteit te combineren.

Mathieu koos ervoor om een maand lang de wandelpaden van België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk te verkennen. Goed voor een tocht van 720 km en de ideale gelegenheid om mensen te ontmoeten, van camping tot camping te trekken en zoveel mogelijk vakantiegangers bewust te maken van de projecten van Handicap International. Lees zijn avonturen via zijn blog.

Lucas verkoos de minder betreden paden van Oezbekistan te verkennen. Hij wandelde meer dan 600 kilometer onder een drukkende hitte. Maar Lucas stond er niet alleen voor: zijn bondgenoot was Jill Boon, de befaamde aanvoerster van ons nationale hockeyteam de Red Panthers.

Hoedje af ook voor Dimitri en Mathieu. Tijdens een trip van Brussel naar Dinant legden ze in twee dagen meer dan 95 kilometer af. Dit is meer dan een dubbele marathon. Hun enthousiasme zorgde ervoor dat ze de vermoeidheid, de pijn en de hellingen zelfs (bijna) vergaten.

Van harte bedankt aan deze vijf dappere en geëngageerde mensen! Dankzij hun uitdagingen hebben we momenteel al meer dan € 3000 ingezameld, ofwel een gift van 35 rolstoelen voor minder mobiele mensen.