Ga voor een origineel cadeau

Dit Burundese meisje had klompvoetjes. Het team van Handicap International behan
Deze Burundese jongen had klompvoetjes. Het team van Handicap International behandelde hem. © Dieter Telemans

Zijn de leuke geschenkjes van onder de kerstboom al uitgedeeld? Of ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau nu oudejaar eraan komt? Maar vind jij het ook o zo moeilijk om het perfecte cadeautje te vinden voor je tante, wiens naam je hebt geloot? Wij hebben een idee!

Je weet niet wat te kopen voor je tante, want ze heeft al alles ... Waarom zou je haar cadeautje dan niet aan iemand anders geven? Je kan je tante een kaartje geven en daarin uitleggen dat je haar cadeautje aan een goed doel hebt geschonken. Aan Handicap International bijvoorbeeld. En met dat cadeau, krijgt een slachtoffer van de aardbeving in Haïti of een mijnenslachtoffer uit Cambodja een prothese. Of kan een doof kind uit Congo naar school en krijgt een Burundese vrouw een gezonde baby ...

Heb je nog een eindejaars- of nieuwjaarsetentje in het vooruitzicht, dan kan je je tafelgenoten ook volgend voorstel voorleggen. ‘Geen cadeautjes dit jaar.’ In plaats van pakjes opendoen, kunnen jullie dit jaar een bedrag verzamelen en schenken aan de projecten van Handicap International in het Zuiden. Je houdt er geen kerstkaars, zeep of computerspelletje aan over, maar wel een goed gevoel!

Schenk nu je eindejaarscadeautjes aan Handicap International! Schrijf je bedrag over via BE80 0000 0000 7777 (betaling vanuit het buitenland: swift code/BIC: BPOTBEB1) of via onze website.