In het huwelijksbootje voor Handicap International

Bea en Serge op het feest

Op 8 september trouwden Bea en Serge, na zeventien gelukkige jaren samen. Cadeautjes? Die hoefden ze niet. Ze riepen hun genodigden wel op om een gift te doen voor Handicap International. Zo zamelden ze maar liefst € 4.400 euro in!

We hebben elkaar. We hebben de kinderen. We hebben jullie als goede vrienden. We hebben dus alles wat we willen. Breng geen geschenk mee, maar laat je hart spreken voor Handicap International. Dit mooie tekstje stond samen met ons logo te lezen op de trouwuitnodiging van Bea en Serge. “Het duurde even voor onze gasten op onze oproep ingingen, maar uiteindelijk hebben veel mensen een gift gedaan.  We kregen heel wat positieve reacties. Voor mensen zoals wij, die al genoeg hebben, was het evident om Handicap International te steunen. Maar ook jongere mensen reageerden enthousiast”, vertelt Bea.

Bea en Serge steunen Handicap International al langer. “We staan achter de acties van de organisatie. We bewonderen de teams van Handicap International, die zich inzetten voor de slachtoffers van mijnen. Het was prettig om als feestvarkens niet alleen aan onszelf te denken, maar ook iets te kunnen betekenen voor de mensen die Handicap International helpt.”

“De hele dag scheen de zon. Tot we de auto instapten om naar huis te gaan, rond acht uur ’s avonds. Toen begon het plots te bliksemen. Ik kon alleen maar denken hoe hard we van ons feest genoten hebben en hoe blij ik was dat we in ons opzet zijn geslaagd”, besluit Bea.

Dankjewel Bea & Serge!!! We wensen jullie nog vele fantastische jaren samen!