Jij danst, je vrienden sponsoren!

Geblinddoekt dansen
© Philippe Devuyst
Dansen op schaatsen tijdens Solidanza in 2010.
© Dieter Telemans
Twee dansers krijgen diploma Solidanza
© Patrick de Backer
dansen op schaatsen
© Patrick de Backer

Staat Solidanza al lang in je agenda? Fantastisch! We hopen alvast dat ook jij komt proeven van de unieke sfeer op 25 of 26 november in Namen, op 27 november in Gent of op 3 december in Brussel! En heb je er al aan gedacht om een dansuitdaging aan te gaan?

Een dansuitdaging, wat is dat?

Je kan alleen, als koppel of in groep een dansuitdaging aangaan. Je begint met het bedenken van een leuke opdracht. De voorbije jaren waagden enkele solidansers zich aan dansen met schaatsen, om de minuut van danspartner wisselen, dansen met zwemvliezen, vijftig mensen meebrengen en aan het dansen krijgen, salsa dansen op stelten ... Stuk voor stuk originele uitdagingen. Je kan het uiteraard ook eenvoudiger houden en simpelweg kiezen om bijvoorbeeld op 10 nummers het beste van jezelf te geven.

Je vrienden en familie sponsoren

Eens je een uitdaging hebt bedacht, kan je een actiepagina aanmaken op de website van Solidanza. Vraag vervolgens aan je familie en vrienden om je via die pagina te sponsoren.
Bekijk enkele leuke dansuitdagingen van onze vorige editie
Bekijk de lijst van dansuitdagingen

Wanneer

Tijdens een van de Solidanza’s kan je je dansuitdaging tot een goed einde brengen. In Namen kan je dat vooral tijdens de T-Dansant op zaterdag 26 november, in Gent tijdens het Bal Inclusief op zondag 27 november en in Brussel tijdens de T-Dansant en het Sol y Danza Bal op 3 december.

Win een reis naar Cambodja

Het geld dat je bijeen danst, gaat naar de projecten van Handicap International. Door een uitdaging aan te gaan, help je dus mensen met een handicap in het Zuiden. En wie het meeste geld inzamelt, wint een reis naar Cambodja! Die persoon mag de projecten van Handicap International op het terrein bezoeken. Grijp snel deze buitengewone kans en maak vandaag nog je actiepagina aan!