Lopen voor Handicap International

Deelnemers doen de blauwe veters van Handicap International in hun loopschoenen

Op zondag 2 oktober doen tal van enthousiaste lopers mee aan de Brussels Marathon & Half Marathon. Elk jaar kan je als loper of sponsor een goed doel steunen. Dit jaar is Handicap International een van de goede doelen.

De Brussels marathon start in het Jubelpark en de aankomst is op de Grote markt. Vorig jaar liepen 10.000 sportievelingen mee. Voor de achtste editie op 2 oktober zijn er nu al meer dan 7.500 inschrijvingen. Inschrijven kan nog steeds. Meer info daarover vind je op www.brusselsmarathon.be.

Neem je deel aan de marathon en wil je daarmee een goed doel steunen? Dat kan! Vraag vrienden en familie om je te sponsoren en een bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE14 3400 0500 0083 met de vermelding « Brussels Marathon+naam ». Vanaf 40 euro zijn giften fiscaal aftrekbaar.

Loop je niet mee en sponsor je niemand in het bijzonder, maar wil je de deelnemers die voor Handicap International lopen toch steunen? Aarzel dan niet om een gift te doen via het rekeningnummer BE14 3400 0500 0083, eveneens met de vermelding “Brussels Marathon+naam”.

We willen de sponsors alvast bedanken voor hun steun en de lopers succes wensen met de marathon! En vergeet vooral niet om de blauwe veters van Handicap International te dragen uit solidariteit met mensen met een handicap.