Many thanks for Life

Het bedrag ingezameld via Massage for Life!

Music for Life 2014 zit er alweer op, maar de warme acties voor Handicap International zijn er om niet snel te vergeten!

Kinesitherapie Cruysberghs in Zoersel had het lumineuze idee om een mooie zaterdag in december om te toveren tot een 7 uur durende massagemarathon. Drie professionele kinesisten en vier studenten stonden klaar om vanaf 8u ’s morgens stramme spieren onder handen te nemen, "van zowel kathedralen van lijven als Zoerselse kappellekes" zoals ze het zelf verwoordden. Niet minder dan 85 mensen legden zich uiteindelijk gewillig op hun tafel voor een deugddoende massagebeurt!

De service van de kinesisten was compleet met koekjes en drankjes voor alle deelnemers. Ook van de partij was een collectebus, waarin de deelnemers hun vrije bijdrage konden doneren aan Handicap International en zo de massageactie nog een duwtje in de rug geven. Het resultaat van de massagemarathon was dan ook even geweldig als de actie zelf: 1.730 euro werd ingezameld ten voordele van de projecten van Handicap International!

Een grote en warme dankjewel aan de kinesisten van kinesitherapie Cruysberghs en alle deelnemers. Dankzij jullie inzet zal de Warmste Week voelbaar zijn tot in het Zuiden!