20 km door brussel

Doe op zondag 19 mei mee aan de 20 km door Brussel, één van de kleppers van het loopseizoen, en maak je deelname nog memorabeler door de wedstrijd te lopen voor het goede doel!

Dankzij jouw loopactie ten voordele van Handicap International help je kwetsbare personen met noodzakelijke revalidatiezorg. Met jouw sponsorbedrag zullen onze teams in Syrië en de buurlanden kinesitherapie verstrekken en materiaal uitdelen zoals krukken, protheses en rolstoelen, zodat mensen in nood terug mobiel en zelfstandig worden.

Wil je op 19 mei de 20 km lopen in de kleuren van Handicap International? Schrijf je hier in!

SPONSORING

Elke loper van ons team zorgt ook voor een sponsorbedrag, dat minimum 40 euro bedraagt.* Loop je met jouw onderneming, dan zamel je minstens 50 euro in. Om deze som gemakkelijk in te zamelen, raden we je aan een crowdfundingpagina aan te maken op onze website. Vrienden en familie kunnen op jouw pagina een storting doen en een berichtje achterlaten en jij kan op elk moment kijken hoeveel vooruitgang je hebt geboekt!

*Het sponsorgeld is vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar.

VOORDELEN

  • Je inschrijving wordt van a tot z geregeld (praktische info, borstnummer …)
  • Comfortabel dri-fit T-shirt van Handicap International
  • Gratis ontbijt en lunch
  • Ontvangstzaal dicht bij de start van de wedstrijd
  • Massagestand na de wedstrijd
  • Goodie bag

UITDAGING

We nodigen ook alle handbikers uit om samen met ons deel te nemen aan de meest inclusieve 20 km door Brussel! Neem contact met ons op (s.clesse@hi.org of 02/233 01 90) voor meer informatie. 

MIJN ONDERNEMING ENGAGEERT ZICH

Met jouw onderneming deelnemen aan een sportieve en solidaire activiteit: het kan! Ontdek hoe in het dossier hier.