Simone, net een ster in Cannes

afbeelding van Etienne

Dag iedereen,
Nadat ik vier dagen ziek ben geweest, kan ik de patiënten die naar de polikliniek komen, opnieuw behandelen. Gisteren mocht ik, ter ere van mijn terugkomst, Simone vergezellen die met haar prothese naar huis mocht! Ik heb haar begeleid tot aan de uitgang van Sarthe waar een wagen op haar wachtte. Je had haar moeten zien… ze was fier en schitterde als een ster op de rode loper van Cannes!

Natuurlijk moet ze nog enkele keren terugkomen om haar prothese af te stellen en het wandelen te oefenen, maar ze heeft een grote stap gezet en nog vele andere zullen volgen!

Mijn taak hier bestaat eruit mensen te helpen bij het leren wandelen met een prothese, en ik zorg samen met mijn collega’s voor de opleiding van onze super kine-assistenten die, ik verzeker je, fantastisch werk leveren!
Ik blijf nog een week hier, de tijd is veel te snel voorbij gegaan! Ik wil met volle teugen van deze week genieten!

Vriendelijke groeten, Etienne