5/11: Salon van het Testament

  • Kind met klompvoetjes
do, 11/10/2012 - 10:23

Kom op 5 november naar het Salon van het Testament in het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) in Brussel. Je kan er terecht met al je vragen over testamenten. Je leert er ook de voordelen kennen van goederen nalaten aan een goed doel als Handicap International.

Het tweede Salon van het Testament vindt plaats op maandag 5 november van 10 tot 16 uur in het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) te Brussel.

Je kan er terecht voor:

  • Twee lezingen over ons erfrecht (10u30: Het duo-legaat in vraag en 14u15: Het nieuw samengesteld gezin en erfenissen)
  • Een persoonlijk, gratis en vrijblijvend gesprek met een notaris
  • Kennismaking met ruim negentig goede doelen
  • Een gratis hapje en drankje

Kom zeker ook eens langs bij de stand van Handicap International. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je uitleg te geven over onze projecten, die al dertig jaar het leven van mensen met een handicap in het Zuiden verbeteren.

De toegangsprijs bedraagt 5 euro en met dat ticket kunt u ook naar de retrospectieve tentoonstelling die in Bozar loopt: Constant Permeke - overzichtstentoonstelling naar aanleiding van de zestigste verjaardag van zijn overlijden. Je kan via Handicap International een gratis toegangsticket krijgen door vóór 1 november te bellen naar Nicole Luyckx op het nummer 02/233.01.02.

Elke bezoeker ontvangt ook gratis de gids “Goed Geven”, die u een helder antwoord geeft op al uw vragen in verband met erfenissen.

Bozar organiseert rondleidingen in het Horta-gebouw om 11, 12, 14 en 15 uur. Vooraf inschrijven via 070/344.577 of via groups@bozar.be.

Bozar is vlot bereikbaar via het Centraal Station. Parkeren is mogelijk op de Parking Albertina-Square (ingang Stuiversstraat). Aan de testament.be stand kan je je ontvangen parkingticket inruilen voor een gratis parkingticket (opgelet: enkel van toepassing op ingang Stuiversstraat).

Meer info vind je op www.salontestament.be.

Heb je vragen over het Salon van het Testament of over de mogelijkheden om Handicap International in je testament op te nemen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Nicole Luyckx, via nicole.luyckx@handicap.be of 02/233.01.02.