17 april 2016

Antwerp 10 Miles & Marathon

  • vrouw helpt andere vrouw met het opspelden van haar borstnummer op haar we repair lives-t-shirt
  • loper in we repair lives-outfit tussen andere lopers in actie
  • twee we repair lives-lopers poseren met hun medaille
zo, 17/04/2016 - 09:00

In de wereld der lopers is het een van de niet te missen voorjaarsklassiekers in Vlaanderen: de Antwerp 10 Miles & Marathon! Neem je loopschoenen uit de kast en doe op zondag 17 april mee met het loopteam van Handicap International aan deze prachtige loopwedstrijd in de Sinjorenstad.

Ons We Repair Lives-team biedt je immers de kans om je loopactie nog een tikkeltje heroïscher te maken: met ons We Repair Lives-team zamel je een sponsorbedrag in, dat dit jaar integraal gaat naar onze revalidatieprojecten voor Syrische vluchtelingen. Zo zorg je ervoor dat gevluchte kinderen en volwassenen uit Syrië noodzakelijke zorg krijgen, zoals protheses, rolstoelen en kinesitherapie.

Inschrijving

OPGELET: de inschrijvingingen voor de Antwerp 10 Miles & Marathon zijn afgesloten. Kans gemist? Geen paniek: ook bij andere loopwedstrijden staat ons team aan de startmeet. Klik om te zien aan welke wedstrijden ons We Repair Lives-team nog deelneemt dit jaar!

Bekijk hier de foto's van het We Repair Lives-team van Handicap International tijdens de Antwerp 10 Miles & Marathon 2016.

Sponsoring

Elke We Repair Lives-loper zorgt voor een sponsorbedrag van minimum 2 euro per gelopen kilometer, dat rechtstreeks gaat naar de revalidatieprojecten van Handicap International voor Syrische vluchtelingen.

  • Antwerp 10 Miles : min. 32 euro
  • Antwerp Marathon: min. 84 euro
  • Antwerp Short Run 5 km: min. 24 euro
  • New Balance Ladies Run 5 km: min. 24 euro
  • Chiquita Kids Run 1,4 km (4 – 12 jaar): min. 3 euro

Het sponsorbedrag kan je zelf schenken, maar de kans is groot dat vrienden en familie je willen steunen bij je loopactie voor het goede doel! Om geld in te zamelen kan je gebruikmaken van ons handige online crowdfundingplatform, waarop je een aantrekkelijke sponsorpagina kan aanmaken die gemakkelijk te delen is met je omgeving.

Nuttige info: het sponsorgeld is vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar.

We repair Lives-voordelen

Wij regelen je inschrijving van a tot z (praktische informatie, borstnummer, …). Jij krijgt een ultracomfortabele dri-fit T-shirt met logo van Handicap International, een paar van onze typische blauwe veters én een goodie bag vol fijne en lekkere verrassingen! Ook kleedkamers, bewaarplaats voor sporttas, toiletten en bar zijn voorzien.