Antwerp 10 miles - Solidair en sportief in’t Stad!

  • Het team van partner Unique in T-Shirts van Handicap International
  • Twee lopers in We Repair Lives-outfit met medaille van de 10 miles rond hun hals
ma, 28/04/2014 - 12:51

Antwerpen, 27 april. Een gezonde spanning hangt in de lucht. De sfeer is broeierig van ’s ochtends vroeg. Een massa lopers maakt zich klaar voor de 10 miles van Antwerpen. Ook de blauwe veters worden gespot: ons We Repair Lives-team kan immers niet ontbreken op een van de grootste loopwedstrijden van het land!

Om de grote drukte van het evenement te ontlopen, installeerde Handicap International dit jaar haar stand in het Cultureel Centrum Ter Schelde, met eigen kleedkamers, vestiaire, toilet en bar. De 81 lopers van het We Repair Lives-team werden er vóór de wedstrijd enthousiast verwelkomd en nadien triomfantelijk opgevangen en beloond met een goodie bag. Alle eert komt hen toe, dus schrijven we het graag zwart op wit: van harte proficiat aan alle sportieve deelnemers!

“Volgend jaar opnieuw!”

Ook bedanken we alle lopers nogmaals uitdrukkelijk voor hun loopprestaties en sponsoracties, waarmee onze projecten voor fysieke revalidatie in het Zuiden worden gesteund. Onze sportieve partners SD Worx en Unique, die beide door een sportief team medewerkers vertegenwoordigd waren, verdienen hierbij een speciale vermelding. Ook na de wedstrijd spatte het enthousiasme bij het Unique-team ervan af: “Volgend jaar doen we opnieuw mee!”.

Wij duimen dat onze (enige) marathonloper van dit jaar deze spirit deelt. Hij gaf de eerste marathon van zijn leven in elk geval een extra dimensie door deze te lopen voor het goede doel.

Om alle lopers zin te doen krijgen de Antwerp 10 miles editie 2015, tonen we alvast de sfeervolle beelden van dit jaar.

Hopelijk tot 2015, voor een nieuw rondje sportief en solidair lopen in’t Stad!