Dankjewel

  • Solidanza in Brussel
do, 15/12/2011 - 17:48

Solidanza zit er alweer op. Hoog tijd dus om iedereen die het evenement heeft mogelijk gemaakt te bedanken!

Er zijn er veel die een bedanking verdienen voor hun medewerking aan Solidanza in Namen, Gent en Brussel: de steden, de verantwoordelijken van Bozar, Vooruit en Théatre de Namur, de ploeg van de Belvédère, organisaties als Circa in Gent die voor ons een enorme steun betekenden tijdens de voorbereiding van het evenement. De de talrijke vrijwilligers die ons tijdens het evenement zelf hebben geholpen ...

We mogen ook de rolstoeldansers niet vergeten: de dansgroep uit Maredsous, Elien en Greet Bervoets, Sabine Toussaint, Marlène Roch en de vzw Décalage. En Pol Van Assche, die zich al drie jaar met veel enthousiasme voor Solidanza inzet. Hij gaf dit jaar tangoles in Gent en in Brussel. Joëlle Shabanov en Ines Olude da Silva leerden het publiek een nieuwe choreografie aan in Brussel: bedankt! Dankjewel ten slotte aan dj Piiit om platen te draaien in Namen en maar liefst twaalf uur lang in Brussel, en aan dj Paul Adriaensen die in Gent voor de muziek zorgde.

Eveneens het vermelden waard: onze mediapartners die Solidanza onder de aandacht hebben gebracht, meer bepaald Le Soir, Nostalgie, Télébruxelles, MO*, La Meuse en Canal C.

Last but not least ... Solidanza zou er nooit zijn geweest zonder onze sponsors. Bedankt Stad Brussel, Awiph, Sabam en in het bijzonder de Nationale Loterij die ons al drie jaar lang steunt.

Verslag & foto's Solidanza in Gent
Verslag & foto's Solidanza in Brussel
Verslag & foto's Solidanza in Namen