31/12/2017

Eindejaarscorrida Leuven

  • Twee lopers in T-shirt van Handicap International in actie
  • Een vrouw van ons We Repair Lives-team loopt met haar hond aan de leiband die ook een van onze T-shirts aan heeft
  • Drie vrouwen in T-shirt van Handicap International poseren bij de infostand
zo, 31/12/2017 - 09:45

Loop zodat anderen kunnen stappen: is dat geen mooie laatste daad van het jaar? Doe mee aan de speciale feesteditie van de Eindejaarscorrida ten voordele van onze revalidatieprojecten!

Dankzij jouw loopactie ten voordele van Handicap International help je kwetsbare mensen overal ter wereld met noodzakelijke revalidatiezorg. Met jouw sponsorbedrag zullen onze teams kinesitherapie verstrekken aan kinderen en volwassenen met een handicap en materiaal uitdelen zoals krukken, protheses en rolstoelen. 

Inschrijving

Nog even geduld a.u.b. ... Vanaf september kun je je inschrijven op deze website.

Sponsoring

Elke We Repair Lives-loper zorgt voor een sponsorbedrag van minimum 2 euro per gelopen kilometer.* Dat is dus minimum 2 euro (1 km), 8 euro (4 km), 16 euro (8 km) of 24 euro (12 km), maar je persoonlijke doel kan natuurlijk hoger liggen.

Om gemakkelijk je sponsorbedrag in te zamelen, raden we je aan een crowdfundingpagina aan te maken op onze website. Vrienden en familie kunnen op jouw pagina een storting doen en een berichtje achterlaten en jij kan op elk moment kijken hoeveel vooruitgang je hebt geboekt!

*Nuttige info: het sponsorgeld is vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar.

We repair Lives-voordelen

Wij regelen je inschrijving van a tot z (praktische informatie, borstnummer, …). Jij krijgt een ultracomfortabele dri-fit T-shirt met logo van Handicap International, een paar van onze typische blauwe veters én een goodie bag vol fijne en lekkere verrassingen!

Ook de partner van de Eindejaarscorrida heeft wat in petto: Cave Saint-Christophe geeft een topwijn aan elke loper.

UITDAGING

We moedigen personen met en zonder beperking aan om een duo of trio te vormen voor een bijzondere, inclusieve Eindejaarscorrida! Neem contact met ons op (Sophie.Clesse@handicap.be of 02/233 01 90) en wij helpen mee de juiste combi zoeken. 

Sophie Clesse
Neem contact op met

Sophie Clesse

02 233 01 90