08/10/2017

Foulées des flosses

  • tientallen lopers bij de start van Foulées des Flosses
  • Een blik op de ruggen van de lopers
  • Een kind in een kinderwagen met drie blauwe ballonnen van Handicap International
zo, 08/10/2017 - 10:30

Per deelnemer schenken de organisatoren van loopwedstrijd Foulées des Flosses, door het prachtige Zoniënwoud, een halve euro aan Handicap International! 

Foulées des Flosses op zondag 8 oktober betekent 8 of 15 km lopen in een herfstgekleurd Zoniënwoud. Het licht heuvelachtige parcours passeert langs het Rode Klooster en zijn vijvers en omvat zowel smalle bochtige bospaadjes als brede dreven.

Voor elke inschrijving gaat een halve euro naar Handicap International. Yves Genot van joggingclub ‘L’enjambée’ die de loopwedstrijd organiseert, legt uit: “Als joggingclub treft het ons dat niet iedereen zich even gemakkelijk kan verplaatsen of zelfs helemaal niet kan lopen. Onze loopwedstrijd krijgt dit jaar weer een extra dimensie, omdat de deelnemers lopen voor mensen die daar zelf niet toe in staat zijn."

Handicap International voorziet i.s.m. de Europese massageschool een massagestand om de lopers aan de finish op een relaxerende massage te trakteren.

Sponsoring

Laat je sponsoren voor je loopactie! Om gemakkelijk je sponsorbedrag in te zamelen, raden we je aan een crowdfundingpagina aan te maken op onze website. Vrienden en familie kunnen op jouw pagina een storting doen en een berichtje achterlaten en jij kan op elk moment kijken hoeveel vooruitgang je hebt geboekt.

Met jouw sponsorbedrag zullen onze teams aan kinderen en volwassenen met een handicap kinesitherapie verstrekken en materiaal uitdelen zoals krukken, protheses en rolstoelen, zodat ze terug mobiel en zelfstandig worden.

Inschrijving

Inschrijven kan via de website van Foulées des Flosses.