Gratis inkom Salon van het Testament

  • Portret van Paula Semer, campagnebeeld van testament.be
di, 19/08/2014 - 12:38

Het Salon van het Testament is in november aanwezig op ZENITH, dé beurs voor 50-plussers (Brussels Expo). Ook Handicap International zal van de partij zijn.

Het Salon van het Testament wordt georganiseerd door testament.be, de groepscampagne van goede doelen en maatschappelijke organisaties, waaronder uiteraard Handicap International. De gedeelde missie is mensen bewust maken van de mogelijkheid om een goed doel op te nemen in hun testament.

Handicap International staat van 16 tot 20 november met haar stand op het Salon van het Testament. Niet alleen kan je er alle gewenste informatie vinden over onze acties, het is ook het ideale moment om:

  • gratis juridisch advies te verkrijgen van notarissen en juridische experts (voor een gratis afspraak, surf naar www.salontestament.be);
  • deel te nemen aan conferenties over de verschillende vormen van legaten voor het goede doel;
  • lezingen bij te wonen over testament en fiscale voordelen.

Gratis inkom ZENITH-beurs

We denken misschien liever niet aan de dag dat we er niet meer zijn. En toch is het zinvol om dat wel te doen. Door het opstellen van een testament komt je geld terecht bij wie je belangrijk vindt. Het is dus goed hierover na te denken, zodat je nalatenschap een bestemming krijgt die past bij je persoonlijke voorkeur. En het is een bijzonder geruststellend idee te weten dat alles goed geregeld is.

Wij verwelkomen je dus graag op het Salon van het Testament tijdens de ZENITH-beurs en nodigen je uit de bon bij dit artikel te downloaden en af te drukken voor gratis inkom!

Druk hier de bon af voor gratis inkom voor de ZENITH-beurs en het Salon van het Testament of klik op de foto rechtsboven.