Handicap International op REVA

ma, 18/10/2010 - 16:17

REVA is een tweejaarlijkse beurs voor mensen met een handicap en ouderen. Ze gaat door in Flanders Expo te Gent van 23 tot en met 25 april 2009.

Handicap International heeft er een informatiestand van 100 m², vlakbij de inkom. Daar kun je kennismaken met de projecten en het werk van de organisatie. Dit jaar willen we vooral onze nieuwe samenwerkingsverbanden met Belgische organisaties van of met mensen met een handicap in de verf zetten. Dat zijn home Thaleia uit De Pinte, vzw Passe Muraille uit Jemappes, de Franstalige vereniging van ouders voor kinderen met een mentale handicap AFrAHM en vzw Amptraid uit Luik. In de buurt van de stand zullen ook drie kubussen van de rondreizende fototentoonstelling 'Fatal Footprint' opgesteld worden. Dit is een expo rond de gevolgen van clustermunitie die gerealiseerd werd door drie Belgische fotografen.

Bovendien is het stilaan bekende mijnentapijt ook weer aanwezig. Leef je in in de wereld van iemand die in een land woont dat bezaaid ligt met mijnen. Wandel over een gevaarlijke weg waar het gevaar van ontploffende mijnen steeds op de loer ligt en denk aan de mensen die dagelijks met deze realiteit moeten leven. Het proberen waard!

Met dank aan de organisatoren van de REVA-beurs. Dankzij hen kunnen we erbij zijn op dit groot evenement.

Surf voor meer informatie naar www.reva.be en kijk op het plan om te zien waar je onze stand kunt vinden.