Infosessie voor vrijwilligers - Brussel

  • Een groep vrijwilligers wordt ontvangen op het hoofdkantoor in Brussel.
di, 12/03/2019 - 17:30

Heb je zin om je talenten in te zetten voor het goede doel? Handicap International organiseert een informatiesessie voor iedereen die interesse heeft om vrijwilliger te worden.

Wil je vrijwilligerswerk doen in het hart van een solidaire internationale ngo en mee strijd voeren voor de rechten van mensen met een beperking of tegen bommen op burgers? Heb je wat tijd en wil je actief zijn in een lokale groep in jouw omgeving? Sluit je dan bij ons aan!

Handicap International rekent op het HI NETWORK, een netwerk van vrijwilligers in België, om de boodschap van onze organisatie uit te dragen. Onze vrijwilligers zijn kostbaar en we zijn steeds op zoek naar nieuwe dynamische en geëngageerde mensen om dit netwerk te versterken.

Als vrijwilligerswerk bij ons je aanspreekt, kom dan zeker naar onze infosessie op 12 maart in Brussel.
Deze sessie is voor ons een mooie gelegenheid om jou te ontmoeten en onze organisatie voor te stellen - met onze acties op het terrein in ontwikkelingslanden en onze activiteiten in België. Het is ook jouw kans om vragen te stellen en te begrijpen wat er als vrijwilliger van je verwacht wordt.

Praktische info

Volgende sessie: Dinsdag 12 maart van 17u30 tot 19u30
Plaats: Handicap International - Gewijde Boomstraat 44, 1050 Elsene - vierde verdieping
Toegang: toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Lijn 2 en 6 -Metrohalte Naamsepoort; bus 34, 64, 80 (halte Naamsepoort), bus 54, 71 (halte St-Bonifaswijk) 

Voor meer informatie, contacteer Ann Verbeke per mail a.verbeke@hi.org of telefonisch op 02/233 01 89