Warandepark - Brussel

Landelijk Brussel

zo, 16/09/2018 - 08:55

Het is intussen een traditie: tijdens de Autoloze zondag wordt Brussel landelijk. Handicap International zal van de partij zijn op de 16de editie van dit groot familiefestival in Brussel. Landelijk Brussel stelt activiteiten voor voor heel de familie: er wordt plezier gemaakt maar er is ook ruimte om klein en groot te sensibiliseren over duurzame ontwikkeling.

Voor de gelegenheid nemen we je mee naar één van de 31 landen waar onze medewerkers ervoor zorgen dat kinderen met een handicap naar school kunnen gaan. Geen saaie leerstof aan onze stand, voor de kinderen hebben we bijvoorbeeld een leuke quiz in petto en we nodigen onze jongere bezoekers ook uit om hun steun extra “in de verf te zetten”. Kom zeker langs om te weten wat we hiermee bedoelen! Verder kan je op onze stand heel wat beeldmateriaal bekijken over onze projecten rond inclusief onderwijs. Onze medewerkers beantwoorden graag jouw vragen en je ontmoet onze vrijwilligers die zich met veel overgave inzetten voor Handicap International!

Kom ons team ontmoeten op 16 september in het Warandepark ... te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer maar niet met de auto!

Waar: Warandepark
Wanneer: 16 september, vanaf 10.00 uur
Bereikbaar via metro (lijn 1 en 5), tram (93, 92), en bus (71, 95, 38)