Leuven

Wereldse zondag

zo, 05/11/2017 - 12:00

Schuif op 5 november je voeten onder tafel in Leuven, want het plaatselijke Wereldcafé schotelt je dan een heerlijke Colombiaanse maaltijd voor ten voordele van Handicap International!

Op zondag 5 november organiseert het Wereldcafé in samenwerking met onze vrijwilligers van Leuven een wereldse zondag, waarbij van 's middags tot 's avonds (12u00-20u00) een heerlijke Colombiaanse maaltijd zal worden geserveerd. De opbrengst gaat naar het ontmijningsproject van Handicap International in Colombia.

Handicap International voert de komende vijf jaar ontmijningsoperaties in drie erg vervuilde departmenten van het land (Cauca, Meta en Caquetá). Niet alleen neutraliseren onze teams explosieven, ze houden ook sensibiliseringssessies over de gevaren van mijnen om ongevallen te vermijden en helpen de slachtoffers op weg naar revalidatie en autonomie.

Kom eten met vrienden en familie en bouw zo mee aan een veilig en leefbaar Colombia!

Op het menu

Voor de prijs van 15 euro krijg je een smakelijk voorgerecht en hoofdgerecht voorgeschoteld met als keuze:

Voorgerecht:

  • Colombiaanse kippensoep
  • Colombiaanse groentesoep

Hoofdgerecht:

  • Empanadas (vlees) met arroz con coco
  • Vegi-empanadas met arroz con coco

Zoetekauwen kunnen zich tegen een vrije bijdrage bedienen van een dessertbuffet (niet in de menuprijs inbegrepen).

Schrijf je in

Om zeker te zijn dat er voor jou en je tafelgenoten een tafeltje klaarstaat en een dampende schotel vol lekker eten voor je neus zal worden geschoven, reserveer je via het online inschrijvingsformulier.

Smakelijk!