Hoe kan ik Handicap International steunen met mijn bedrijf?

Investeer in het goede doel! Door een actie te ondernemen voor Handicap International helpt u niet enkel de meest kwetsbare mensen in het Zuiden, maar toont u tegelijk uw maatschappelijke betrokkenheid en creëert u een positief imago voor uw bedrijf. Naast deze zichtbare voordelen, geniet u nog van de fiscale aftrekbaarheid van uw gift.

  • Ga een partnerschap aan met Handicap International. Samen met Handicap International organiseert uw bedrijf binnen een afgelijnde periode verschillende acties waarvan de opbrengst naar onze projecten gaat. 
  • Loop mee met ons team. Handicap International neemt deel aan de 20 km door Brussel. Doe mee en loop voor de revalidatie van anderen.
  • Organiseer een actie met uw bedrijf. Samen de krachten bundelen voor het goede doel met alle bedrijfsmedewerkers is een uitstekende teambuildingsactiviteit. 
  • Doe een gift online. U kunt via onze website een bedrag storten, waarbij u de keuze hebt tussen verschillende projecten (bv. ontmijning, noodhulpacties). U kan eveneens een bedrag overschrijven op het rekeningnummer van Handicap International (IBAN) BE80 0000 0000 7777.
  • Stuur een kerstkaart. In de eindejaarsperiode kunt u een gepersonaliseerde kerstkaart uitsturen waarvan een deel van de opbrengst naar Handicap International gaat.

Een gift vanaf 40 euro levert u een fiscaal attest op. 

Hebt u nog vragen? Mail of bel dan naar Antoine Sepulchre, onze contactpersoon Corporate-Foundations-Major donors, via a.sepulchre@hi.org of +32 2 233 01 94.