Je eigen actie

Organiseer een leuke actie voor het goede doel!

Deelnemen aan een loopwedstrijd met ons Humanity & Inclusion-team, een gouden jubileum vieren, een verjaardagsfeestje houden, een bakwedstrijd organiseren, ... Het zijn allemaal mogelijkheden om Handicap International te steunen. Geen betere manier om te geven aan het goede doel dan met een leuke actie of een prachtig feest! 

Het geld dat je met je actie inzamelt gaat rechtstreeks naar de projecten van Handicap International, die noodzakelijke en gepaste verzorging verzekeren voor de meest kwetsbare mensen in het Zuiden (personen met een handicap, ouderen, zwangere vrouwen, kinderen ...).

 

 

START JE ACTIE

Als je een actie of feest organiseert ten voordele van de projecten van Handicap International, kun je het ingezamelde bedrag storten op ons rekeningnummer IBAN BE14 3400 0500 0083 of dit nummer doorgeven aan je steungevers. Maar nog gemakkelijker is het om via deze website een gepersonaliseerde actiepagina te maken, waarmee je je actie kan promoten en geld inzamelen.
 

Je persoonlijke actiepagina in 3 eenvoudige stappen

  1. Klik op 'Start je actie' hierboven en maak een nieuwe account aan of log in.
  2. Geef je actie een naam en bepaal het bedrag dat je wil inzamelen (je kan dit bedrag steeds wijzigen). Leg je actie uit in enkele zinnen en voeg een foto toe. 
  3. Deel je actie via e-mail en Facebook met je omgeving, zodat vrienden, familie en collega's gemakkelijk hun gift kunnen doen op je pagina.

De voordelen van je eigen actiepagina

  1. Je hebt een mooie voorstelling van je actie en kan dankzij de teller op elk moment je vooruitgang bekijken.
  2. Je hoeft je actie niet steeds aan iedereen uit te leggen, want je kan je pagina heel eenvoudig doorsturen naar vrienden en familie.
  3. Je vrienden en familie kunnen je vanachter hun computer steunen en zelfs een boodschap of aanmoediging voor je achterlaten.