Loop voor de revalidatie van anderen

Loop mee met Handicap International. Met vrienden, collega’s, je sportclub, je school of met een handbike: iedereen is welkom! We verwelkomen je ook graag in ons loopteam voor de 20 km door Brussel. Dankzij jouw steun geven we een kind of een volwassene met een handicap de steun die hij/zij nodig heeft: een kinesitherapiebehandeling, orthese, prothese of rolstoel.

Inschrijven

Schrijf je in voor de 20 km door Brussel met het Humanity & Inclusion team!

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle info over het betalen van je inschrijvingsgeld. Opgelet: je inschrijving wordt pas effectief na storting van het inschrijvingsbedrag.

Je kunt ook lopen ten voordele van Handicap International wanneer we niet aan de start verschijnen met het Humanity & inclusion-team. Je hoeft enkel een T-shirt aan te vragen via Sophie Clesse (s.clesse@hi.org of 02/233 01 90) en je kunt je fondsenwervingactie lanceren. Indien je dat wenst, kan je daarvoor een sponsorpagina creëren op ons crowdfundingplatform.

Inschrijven met je bedrijf

Wil je met je bedrijf lopen voor de revalidatie van anderen? Neem dan contact op via s.clesse@hi.org of 02/233 01 90 om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Sponsoring

Lopen ten voordele van Handicap International betekent lopen voor de revalidatie van anderen. Elke loper zamelt daarom een sponsorbedrag in. Het minimum sponsorbedrag is afhankelijk van de loopwedstrijd en vind je op de betrokken wedstrijdpagina. Vanaf 40 euro is het sponsorbedrag fiscaal aftrekbaar.

Je kan je sponsorbedrag zelf schenken, maar de kans is groot dat vrienden, familie en collega's jouw loopactie willen sponsoren! Om dit te vergemakkelijken, stellen we je ons handige online crowdfundingplatform voor. Een aantrekkelijke sponsorpagina aanmaken op het platform is zó gefixt en kan je daarna heel gemakkelijk delen met je omgeving. Alle sponsors en hun bedragen verschijnen mooi op jouw pagina.

Geven je sponsors liever cash geld of verkiezen ze hun bedrag rechtstreeks over te schrijven op ons rekeningnummer? Dan is ook dat mogelijk natuurlijk. Je bevestigingsmail na inschrijving bevat hierover alle nodige info.

Bekijk de video en weet waarom je loopt voor Handicap International

Bekijk onze foto's

Alle beelden van de lopers verzamelen we op onze fotopagina op Flickr

Sponsor een loper

Van Durme Brothers
Het project Op 12 december 2019 liggen wij samen met 36 andere ploegen aan de start van de Talisker Whisky Atlantic Challenge, een roeiwedstrijd over 5000 km van de Canarische Eilanden tot Antigua...Read more
Stand
0%
Doel: 
10000 €
Dag -
189
Hello everyone, my name is Alexander Hooikammer and I love to run. On May 19th I shall participate in the 20km through Brussels. And I am happy to run in the colours of Handicap International for...Read more
Stand
120%
Doel: 
250 €
Dag -
Einde
Stand
0%
Doel: 
40 €
Dag -
Einde