Loop voor de revalidatie van anderen

Loop mee met het We Repair Lives-team van Handicap International en help kinderen en volwassenen met een handicap in het Zuiden aan noodzakelijke verzorging, zoals prothesen, orthesen, rolstoelen en kinesitherapie.

Kalender 2017

DATUM LOOPWEDSTRIJD
Zondag 28 mei 20 km door Brussel
Zondag 01 oktober Brussels Marathon & Half Marathon
Zondag 08 oktober Foulées des Flosses
Zondag 31 december Eindejaarscorrida Leuven

Inschrijven

Schrijf je in voor je favoriete loopwedstrijd met het We Repair Lives-team door te klikken op de overeenstemmende link in de kalender hierboven en vervolgens je gegevens in te vullen.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle info over het betalen van je inschrijvingsgeld. Opgelet: je inschrijving wordt pas effectief na storting van het inschrijvingsbedrag.

Staat de wedstrijd die je wil lopen niet in de bovenstaande kalender? Geen paniek: je kan steeds lopen ten voordele van Handicap International, ook als ons We Repair Lives-team niet deelneemt aan de wedstrijd! Vraag gewoon onze T-shirt aan via Sophie.Clesse@handicap.be of 02/233.01.90 en zet je eigen sponsoractie op. Indien je dat wenst, kan je daarvoor een sponsorpagina creëren op ons handige crowdfundingplatform.

Inschrijven met je bedrijf

Wil je met je bedrijf lopen voor de revalidatie van anderen, zoals de medewerkers van Accor Hotels? Neem dan contact op via Sophie.Clesse@handicap.be of 02/233.01.90 om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Sponsoring

Lopen ten voordele van Handicap International betekent lopen voor de revalidatie van anderen. Elke loper zamelt daarom een sponsorbedrag in. Het minimum sponsorbedrag is afhankelijk van de loopwedstrijd en vind je op de betrokken wedstrijdpagina. Vanaf 40 euro is het sponsorbedrag fiscaal aftrekbaar.

Het schenken van je sponsorbedrag kan op verschillende manieren:

  • Afgifte van een gesloten enveloppe op de dag van de loopwedstrijd
  • Overschrijving op ons rekeningnummer (concrete info: zie bevestigingsmail die volgt op je inschrijving)
  • Storting op je sponsorpagina, als je die hebt aangemaakt via ons online crowdfundingplatform (zie meteen hieronder)

Laat je sponsoren

Je kan je sponsorbedrag zelf schenken, maar de kans is groot dat vrienden, familie en collega's jouw loopactie willen sponsoren! Om dit te vergemakkelijken, stellen we je ons handige online crowdfundingplatform voor. Een aantrekkelijke sponsorpagina aanmaken op het platform is zó gefixt en kan je daarna heel gemakkelijk delen met je omgeving. Alle sponsors en hun bedragen verschijnen mooi op jouw pagina.

Geven je sponsors liever cash geld of verkiezen ze hun bedrag rechtstreeks over te schrijven op ons rekeningnummer? Dan is ook dat mogelijk natuurlijk. Je bevestigingsmail na inschrijving bevat hierover alle nodige info.

Bekijk de video en weet waarom je loopt voor Handicap International

Bekijk onze foto's

Alle beelden van het We Repair Lives-team verzamelen we op onze fotopagina op Flickr

Sponsor een loper

Hallo, zondag 01/10 trek ik weer mijn loopschoenen aan, en waarom zou ik niet weer voor een goed doel doen? Tijdens de halve marathon van Brussel, hoop ik te mogen afkloppen op een mooie tijd, en een...Read more
Stand
80%
Doel: 
100 €
Dag -
Einde
Vrienden maar ook Vijanden van Charlotte: Volgende week loop ik een halve marathon voor Handicap International en ik vraag jullie om me te sponsoren. Alle beetjes zijn goed, maar wie 15 euro of meer...Read more
Stand
325%
Doel: 
80 €
Dag -
Einde
De In Flanders Fields Marathon,100 jaar na de slag om Passendale staat volledig in het teken van de herdenking van de vele slachtoffers die op deze plaats in België zijn omgekomen. 100 jaar later is...Read more
Stand
175%
Doel: 
500 €
Dag -
Einde