Laptoptafel in bed

  • laptoptafel in bed

Drie studenten van de hogeschool Howest in Kortrijk hebben er voor gekozen om hun eindwerk te wijden aan mevrouw C.B, een vrouw met hersenverlamming. Hierdoor kan ze enkel haar armen en nek relatief goed bewegen, alle andere grote bewegingen zijn moeilijk. Ondanks die fysieke moeilijkheden, heeft ze rechten gestudeerd en werkt ze nu als juridisch medewerker in het advocatenkantoor van haar ouders.

Voor deze job moet ze veel tijd voor haar laptop doorbrengen. Na verloop van tijd wordt dit echter te pijnlijk aan haar rug, waardoor ze vaak rustpauzes neemt in bed. Op die momenten wil ze ook verder werken, maar geen enkele bedtafel voldoet aan haar specifieke eisen en wensen.

Het tafeltje dat werd gemaakt door Marc, Kevin en Ine is aangepast aan haar zicht en lichamelijke beperkingen. Het is licht en opvouwbaar en gemaakt uit warme materialen. Dankzij het goedkope materiaal en een erg praktische handleiding, kan iedereen dit tafeltje zelf maken en het aanpassen aan de wensen van ieder individu.

Handleiding: http://laptophulp2011.blogspot.com
Prijs materiaal : 30€

Marc Van Strydonck, Kevin Deprez, Ine Moentjes