Word onze partner

Flexibiliteit

Een partnerschap op maat, dat is wat u van ons mag verwachten. U krijgt de kans om uw ideeën aan te brengen en samen met ons de mogelijkheden te bespreken.

Fondsenwerving & sponsoring

Fondsenwerving is een essentieel onderdeel van het partnerschap. De acties waarmee uw onderneming fondsen werft voor Handicap International kunnen heel uiteenlopend zijn. Sponsoring gespreid over meerdere jaren, een actie waarbij u een product verkoopt ten voordele van Handicap International, giften in natura (producten en/of diensten voor de Belgische organisatie; geen materiaal voor het terrein), een evenement ten voordele van Handicap International, deelname aan een loopwedstrijd met ons We Repair Lives-team, ...

Alle giften zijn fiscaal aftrekbaar. De bedragen waarvoor u ons sponsort, kosten u in werkelijkheid dus slechts ongeveer de helft.

Publiciteit

U brengt uw netwerk van uw engagement op de hoogte via uw website, nieuwsbrief of in uw winkels. Wij doen hetzelfde via onze eigen communicatiekanalen en via de media. U toont uw netwerk dus dat u sociaal geëngageerd bent en dat u sociaal verantwoord onderneemt, wat uw positieve imago versterkt.

Actieve deelname van uw personeel

Uw personeel kan zich op verschillende manieren inzetten voor Handicap International. Meedoen aan loopwedstrijden met ons We Repair Lives-team, een handje helpen op onze evenementen of samen een origineel fondsenwervingsidee uitwerken.

Termijn

We zijn op zoek naar weldoordachte samenwerkingsverbanden, liefst op lange termijn. Een eenmalige samenwerking voor een (sportief) evenement blijft echter tot de mogelijkheden horen.

Voorbeelden

 

 

Eubelius for Life

Eubelius for Life

Advocatenkantoor Eubelius, een van onze corporate partners, deed voor Handicap International mee aan de Studio Brussel-actie Music for Life. Ze zamelden meer dan 2.500 euro in.

Logo Innova

Handicap International op Brussels Innova

Handicap International doet dit jaar mee aan Brussels Innova, de jaarlijkse uitvindersbeurs op de Heizel. Van 14 tot en met 16 november vind je er onze stand met de beste uitvindingen van tien jaar Design with a Heart. Kom gerust eens langs!