Goto main content

DE LEVENSVERZEKERING

EEN WAARBORG VOOR ONS WAARDEVOL WERK

Een levensverzekering is een spaarformule waarmee u op uw eigen ritme een kapitaal kan opbouwen dat u binnen een zeer voordelig fiscaal kader kan overdragen.

Germaine heeft beslist om Handicap International bij haar overlijden te steunen in hun strijd voor een rechtvaardigere en inclusievere wereld.

Germaine heeft een levensverzekering afgesloten ten voordele van Handicap International.

Ik wilde een organisatie steunen die werk verricht dat me nauw aan het hart ligt. Ik wou echter ook zelf verantwoordelijk blijven voor het financiële beheer van mijn toekomstige schenking.

De keuze voor Handicap International lag voor mij voor de hand.b Dankzij de gedachte dat ik iets opbouw voor deze organisatie via mijn levensverzekering voel ik me enorm nuttig.

Door Handicap International op te nemen als begunstigde van (een deel van) uw levensverzekering kunt u op een eenvoudige manier onze acties steunen.

DE LEVENSVERZEKERING IN 3 VRAGEN

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN LEVENSVERZEKERING?

Een levensverzekering is een zeer flexibele spaarformule die zich aanpast aan uw ritme en middelen en waarvan het kapitaal op elk moment beschikbaar blijft. Omdat de administratie van een overdracht zeer beperkt is, is het een zeer gemakkelijke en vlotte manier om Handicap International te steunen.

HOE KAN IK HANDICAP INTERNATIONAL OPNEMEN IN MIJN LEVENSVERZEKERING?

Heel simpel. Elk contract voor een levensverzekering bevat een clausule waarin de begunstigden van het gespaarde kapitaal worden opgenomen in het geval van een overlijden. Het enige wat u moet doen is Handicap International opnemen als begunstigde.

KAN IK DE BEGUNSTIGDE VAN MIJN LEVENSVERZEKERING VERANDEREN?

Uiteraard. Om de begunstigde van uw levensverzekering te veranderen brengt u via aangetekende brief uw verzekeraar op de hoogte van deze wijziging.

Vind al de nodige informatie over levensverzekeringen terug in onze gratis informatiegids. U kan ook in alle vertrouwelijkheid contact met ons opnemen.

VERTROUWELIJKHEID & EXPERTISE:
U KUNT OP ONS REKENEN BIJ ELKE STAP VAN UW ENGAGEMENT.

Een legaat, schenking of levensverzekering ten gunste van Handicap International is een waardevol engagement, dat zorgvuldig en met het juiste advies moet worden overwogen. Wij staan klaar om naar u te luisteren en om al uw vragen te beantwoorden, in alle vertrouwelijkheid en zonder enige verplichting. We zijn uiteraard ook bereid om hiervoor naar u toe te komen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

ONS TEAM STAAT KLAAR OM UW VRAGEN TE BEANTWOORDEN:

+ 32 (0) 485 65 60 74