Goto main content

BLOEMEN NOCH KRANSEN

GEEF HET LEVEN DOOR

'Bloemen noch kransen', een zin die u geregeld op rouwberichten ziet staan.

Vandaag is er een andere mogelijkheid om uw idealen of die van een overleden dierbare te doen voortleven. Geen tijdelijke boeketten, maar een daad waarmee u het verschil maakt in het leven van een ander.

Neem Handicap International op in de rouwbrief, zodat familie en vrienden van de overledene volledig vrijblijvend een gift kunnen overmaken. Indien gewenst kunnen we u achteraf een lijst bezorgen met de namen van alle personen die een gift hebben gedaan. Neem in dat geval op voorhand even contact op met ons.

Hierbij een voorbeeld van een tekst die u voor het rouwbericht kan gebruiken:

Bloemen noch kransen; om [naam van de overledene] te eren kan u een gift overmaken naar Handicap International via het rekeningnummer BE14 3400 0500 0083 met mededeling 'in memoriam [naam van de overledene].

 
Een gehandicapte leerling omringd door zijn klasgenoten Een gehandicapte leerling omringd door zijn klasgenoten Een gehandicapte leerling omringd door zijn klasgenoten Een gehandicapte leerling omringd door zijn klasgenoten
 

VERTROUWELIJKHEID & EXPERTISE:
U KUNT OP ONS REKENEN BIJ ELKE STAP VAN UW ENGAGEMENT.

Een legaat, schenking of levensverzekering ten gunste van Handicap International is een waardevol engagement, dat zorgvuldig en met het juiste advies moet worden overwogen. Wij staan klaar om naar u te luisteren en om al uw vragen te beantwoorden, in alle vertrouwelijkheid en zonder enige verplichting. We zijn uiteraard ook bereid om hiervoor naar u toe te komen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

ONS TEAM STAAT KLAAR OM UW VRAGEN TE BEANTWOORDEN:

02 280 16 01