Meteen naar de inhoud

Newsletter

* indicates required
Aanspreking *

Handicap International gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment uw keuze wijzigen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@belgium.hi.org. Het beschermen van uw gegevens is niet enkel een legale kwestie. Het is ook een ethische kwestie. Wij verbinden ons ertoe om uw rechten te beschermen in overeenstemming met ons privacybeleid. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.