Goto main content

Wedstrijd | Design with a heart

Groepsfoto winnaars 2016 Groepsfoto winnaars 2016 Groepsfoto winnaars 2016 Groepsfoto winnaars 2016

Onze jaarlijkse wedstrijd Design with a Heart beloont slimme uitvindingen die het leven van iemand met een handicap, ziekte of respectabele leeftijd vergemakkelijken. Heb jij iets bedacht? Stuur ons dan jouw uitvinding op en wie weet val je in de prijzen! 

Een jas aantrekken, iets oprapen of zich simpelweg verplaatsen: voor iemand met een fysieke, zintuiglijke of mentale beperking zijn deze handelingen niet zo vanzelfsprekend. Er zijn heel wat hulpmiddelen op de markt, maar die zijn dikwijls duur of niet aangepast aan persoonlijke behoeftes. Daarom beloont Handicap International mensen die een origineel hulpmiddel hebben uitgevonden om aan deze noden tegemoet te komen. Het zijn vaak eenvoudige en goedkope trucjes die een praktische oplossing bieden!

1 WEDSTRIJD, 5 KANSEN OM TE WINNEN

Heb jij zo'n oplossing bedacht? Stuur ons je uitvinding op en misschien bekroont onze gespecialiseerde jury je wel in één van de volgende categorieën:

  • op het werk
  • in de vrije tijd
  • in het dagelijkse leven

Daarnaast is er een aparte onderscheiding voor studenten en net zoals in 2016 reikt ook het publiek een prijs uit aan zijn favoriet.

Meer dan 1.000 euro aan prijzen

Als winnaar van Design with a Heart ontvang je een BRICO-waardebon van 250 euro. Daarbovenop krijg je een jaarabonnement op Dobbit en Plus Magazine en andere leuke sponsorgeschenken. Je uitvinding krijgt ook aandacht bij het grote publiek, waardoor je als bedenker vele anderen kan inspireren en helpen.

De prijsuitreiking vindt plaats op 9 augustus 2017.

Kans gemist in 2017?

Design with a Heart 2017 is afgelopen. Bedankt voor alle uitvindingen die ons voor deze recentste editie werden toegestuurd.

Kans gemist in 2017? Wacht dan op het voorjaar van 2018 om mee te doen met een nieuwe editie van Design with a Heart.