Meteen naar de inhoud

Loop voor de revalidatie van anderen

Voeg je bij ons Humanirty & Inclusion team en neem voor het goede doel deel aan verschillende loopwedstrijden in België! Met vrienden, collega’s, je sportclub of school. Neem de benen ... of de handbike.

Loop mee met Handicap International. Met vrienden, collega’s, je sportclub, je school of met een handbike: iedereen is welkom! We verwelkomen je ook graag in ons loopteam voor de 20 km door Brussel. Dankzij jouw steun geven we een kind of een volwassene met een handicap de steun die hij/zij nodig heeft: een kinesitherapiebehandeling, orthese, prothese of rolstoel.

Inschrijven

Schrijf je in voor de 20 km door Brussel met het Humanity & Inclusion team!

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle info over het betalen van je inschrijvingsgeld. Opgelet: je inschrijving wordt pas effectief na storting van het inschrijvingsbedrag.

Je kunt ook lopen ten voordele van Handicap International wanneer we niet aan de start verschijnen met het Humanity & inclusion-team. Je hoeft enkel een T-shirt aan te vragen via Antoine Sepulchre (a.sepulchre@hi.org of 02/233 01 90) en je kunt je fondsenwervingactie lanceren. Indien je dat wenst, kan je daarvoor een sponsorpagina creëren op ons crowdfundingplatform.

Inschrijven met je bedrijf

Wil je met je bedrijf lopen voor de revalidatie van anderen? Neem dan contact op via a.sepulchre@hi.org of 02/233 01 90 om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Sponsoring

Lopen ten voordele van Handicap International betekent lopen voor de revalidatie van anderen. Elke loper zamelt daarom een sponsorbedrag in. Het minimum sponsorbedrag is afhankelijk van de loopwedstrijd en vind je op de betrokken wedstrijdpagina. Vanaf 40 euro is het sponsorbedrag fiscaal aftrekbaar.

Je kan je sponsorbedrag zelf schenken, maar de kans is groot dat vrienden, familie en collega's jouw loopactie willen sponsoren! Om dit te vergemakkelijken, stellen we je ons handige online crowdfundingplatform voor. Een aantrekkelijke sponsorpagina aanmaken op het platform is zó gefixt en kan je daarna heel gemakkelijk delen met je omgeving. Alle sponsors en hun bedragen verschijnen mooi op jouw pagina.

Geven je sponsors liever cash geld of verkiezen ze hun bedrag rechtstreeks over te schrijven op ons rekeningnummer? Dan is ook dat mogelijk natuurlijk. Je bevestigingsmail na inschrijving bevat hierover alle nodige info.

Bekijk de video en weet waarom je loopt voor Handicap International

Bekijk onze foto's

Alle beelden van de lopers verzamelen we op onze fotopagina op Flickr

Antoine Antoine Antoine Antoine

NEEM CONTACT OP MET
ANTOINE SEPULCHRE

+32 (0)2 233 01 94
a.sepulchre@hi.org