Goto main content
Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs

De Coberger-route in Scherpenheuvel

Hagelandse druiven, de oevers van de Demer, het speelterrein van ‘De Witte’ en hét bedevaartsoord van Vlaanderen verpakt in één en dezelfde wandeling! 

  • Vertrekpunt: Parking 't Boemelke
  • Adres: Basilieklaan 75, 3270 Scherpenheuvel
  • Afstand: 12,8 km
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers: neen

Kom kennismaken met de smaken van de streek in Heerlijk Hageland, de streekwinkel op een steenworp van wijndomein Coberger. 

Wil je op vakantie in eigen land? Kom naar het Hageland! Slapen naast wijndruiven, douchen tussen dennenbomen en ontbijten op de top van onze heuvel, mooier kan haast niet! Meer info over glamping op het wijndomein vind je op https://www.wijndomeincoberger.be/

Ontvang gratis deze wandeling

Wil je de Coberger-route in Scherpenheuvel ontdekken? Vul onderstaande gegevens in, dan sturen wij de routebeschrijving jouw richting uit! Als je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen hebt, kijk dan zeker eens in je map 'Ongewenste e-mail'.

(format: name@provider.com)

Elke persoon met een beperking verdient een waardig leven

In veel landen is dat voor mensen helaas geen evidentie, en al zeker niet voor mensen met een beperking. Maar liefst 250 miljoen mensen wachten tevergeefs op een revalidatiehulpmiddel (krukken, rolstoel, prothese of orthese, …) om hun lichaamshouding of mobiliteit te verbeteren.