Goto main content

Doe mee

WORD VRIJWILLIGER!

Wil je het werk van Handicap International ondersteunen met meer dan enkel een gift? Al overwogen om vrijwilliger te worden? Door toedoen van jouw talenten en ideeën help je wereldwijd de meest kwetsbare mensen, waaronder mensen met een handicap.

foto van vrijwilligers met een medaille foto van vrijwilligers met een medaille foto van vrijwilligers met een medaille foto van vrijwilligers met een medaille

Geen betere manier om het goede doel te steunen dan met een leuke actie of een prachtig feest! Verjaardagsfeestje, rommelmarkt, jubileum … Met het geld dat je met je actie inzamelt, help je mensen met een handicap en andere kwetsbare personen een zelfstandig en waardig leven leiden. 

Explosieve wapens in woongebieden maken 92% burgerslachtoffers. Ze veroorzaken zware verwondingen - zelfs amputaties - en diepgewortelde trauma’s. Ze vernielen scholen en ziekenhuizen. Stop dit onrecht. Teken de petitie!

Play! is een interactieve en ludieke fototentoonstelling die het belang van spelen aantoont bij de meest kwetsbare kinderen, waaronder kinderen met een handicap.