Goto main content

Geef het leven door

We willen liefst dat onze wensen blijven voortleven, ook als we er niet meer zijn. Een testament geeft ons de mogelijkheid om deze wensen vast te leggen.

Een testament verzekert ons dat onze bezittingen zullen terechtkomen bij wie we belangrijk vinden en dat alles goed zal geregeld zijn. Dat is een geruststellende gedachte.

Vaak willen we familie en vrienden een stukje geven van wat we in ons leven hebben opgebouwd. Maar ook een goed doel opnemen in je testament is een waardevolle mogelijkheid. Voor jou kan dit dé manier zijn om de wereld iets goeds na te laten.

Dankzij jouw testament is Handicap International in staat haar werk op het terrein voort te zetten en verder uit te bouwen. Onze teams verzorgen mensen met een handicap en andere kwetsbare personen (zoals kinderen of zieken) in noodsituaties. Ze begeleiden hen op weg naar een zelfstandig leven en helpen hen te integreren in de samenleving.

Handicap International opnemen in je testament betekent dat je mensen met een handicap en andere kwetsbaren via jouw nalatenschap voor altijd een nieuw – en vooral beter – leven geeft. Door Handicap International in je testament op te nemen, geef jij deze mensen de kans van hun leven.

Contacteer ons

(format: [email protected])

Geert Geert Geert Geert

NEEM CONTACT OP MET
GEERT DOBBELAERE

+ 32 (0) 485 65 60 74

[email protected]