Goto main content

Met twee sokken sta je sterker

Revalidatie
België

In december lanceerde Handicap International de campagne #ItTakesTwo, om het belang van revalidatiezorg onder de aandacht te brengen. Jij kunt ons helpen om die boodschap extra in de verf te zetten!

© Handicap International / Done By Friday

Koop de #ItTakesTwo-sokken en toon dat je achter onze boodschap staat! De opbrengst van de verkoop gaat naar de revalidatieprojecten van Handicap International.

Waar kan ik ze kopen?

Als je graag sokken wilt kopen, klik dan hier om naar onze webshop te gaan. Daar kan je heel eenvoudig jouw keuze maken en veilig de betaling afronden.

Q Team steunt onze actie en biedt onze sokken al aan in meer dan 70 service centers. Binnenkort zal ook Maniet Luxus onze sokken aanbieden in al hun winkels in België (enkel in Brussel en Wallonië)! Het is voorlopig wel nog even wachten tot je onze sokken in de Maniet Luxus-winkels vindt.

Waarom sokken? 

Met #ItTakesTwo verwijst Handicap International naar het belang van toegankelijke revalidatiezorg voor iedereen. Het verbetert de levenskwaliteit van personen met een fysieke beperking en kan armoede terugdringen. 

We staan verder ook stil bij de rol die een familielid, vriend, buur, kinesitherapeut, werkgever ... kan spelen voor een persoon met een beperking. Ook daar gaat #ItTakesTwo over. Met twee sta je sterker.

Hoe kan jij ons helpen? Door de sokken te kopen en te dragen, help je onze boodschap verspreiden. De sokken zijn het ideale symbool voor die boodschap: met twee sokken sta je immers sterker ...

Gepubliceerd op: 30 januari 2020

Meer over dit onderwerp

290 ballonnen in Brussel, 290 dagen van leed in Gaza Noodhulp

290 ballonnen in Brussel, 290 dagen van leed in Gaza

Ngo's protesteren tegen het gebrek aan politieke actie, waardoor de humanitaire ramptoestand in Gaza blijft duren.

'Ik heb 6 maanden met die stukken hout moeten stappen'
© S. Lazzarino / HI
Noodhulp Revalidatie

'Ik heb 6 maanden met die stukken hout moeten stappen'

Meer dan 2,7 miljoen mensen in Noord-Kivu raakten ontheemd door het aanslepende conflict. De noden in de opvangkampen zijn enorm.

Recordaantal deelnemers op de 20km door Brussel (AFTERMOVIE)

Recordaantal deelnemers op de 20km door Brussel (AFTERMOVIE)

373 handbikers, rolstoelgebruikers, lopers en wandelaars zamelden geld in voor Handicap International