Meteen naar de inhoud

Disability in humanitarian context

75% van de personen met een beperking vindt dat ze van humanitaire hulp wordt uitgesloten bij crisissen. Dat is een van de resultaten van 'Disability in Humanitarian Context', een rapport dat Handicap International publiceerde op 14 oktober 2015. Voer voor de discussies op de Humanitaire Wereldtop, die in mei 2016 in het Turkse Istanbul doorgaat en ijvert voor een hervorming van het mondiale humanitaire systeem.

75% van de personen met een beperking vindt dat ze van humanitaire hulp wordt uitgesloten bij crisissen. Dat is een van de resultaten van 'Disability in Humanitarian Context', een rapport dat Handicap International publiceerde op 14 oktober 2015.

Tussen april en juni 2015 ondervroeg Handicap International personen met een handicap, organisaties voor personen met een handicap en humanitaire organisaties. Het rapport dat eruit voortvloeide, is voer voor de discussies op de Humanitaire Wereldtop, die in mei 2016 in het Turkse Istanbul doorgaat en ijvert voor een hervorming van het mondiale humanitaire systeem.