Go to main content

Op de zetel werken in Brussel

Als werknemer

De zetel biedt ondersteuning aan de teams op het terrein en omvat verschillende departementen. Het departement dat verantwoordelijk is voor het beheer van de operaties heeft diverse profielen nodig: programmaverantwoordelijken, specialisten in de financiering van organisaties of in thema's die verband houden met handicaps.

Naast het departement Operaties bieden nog andere departementen ondersteuning aan de programma's in onze projectlanden. Ze vereisen andere competenties, namelijk financieel beheer, boekhouding, personeelsbeheer, communicatie en marketing.

Handicap International werkt met klassieke arbeidsovereenkomsten naar Belgisch recht met aanvullend een aantal voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering en maaltijdcheques. Lonen worden berekend aan de hand van een loonschaal die rekening houdt met de functie, competenties en ervaring.

Vacatures worden gepubliceerd op onze website.

Als vrijwilliger

Word vrijwilliger

Zin om voor een korte periode bij ons te komen werken, om eenmalig een handje toe te steken bij een evenement of om van thuis uit een opdracht te doen voor Handicap International? Of wil je lid worden van één van onze vrijwilligersgroepen, waarbij je Handicap International bekender maakt in jouw regio en daar concrete acties op touw zetten voor mensen met een handicap in het Zuiden? Mail dan naar a.verbeke@hi.org.

Wij bieden geen vrijwilligerswerk aan in het buitenland.

Als stagiair

Handicap International werkt geregeld met stagiairs die ervaring willen opdoen en tegelijk hun vaardigheden in dienst willen stellen van een humanitaire organisatie.

De meeste van onze stagiairs zijn informatici en vertalers, maar af en toe vervullen ze ook andere opdrachten (communicatie, acties rond ontwikkelingseducatie…). De aangeboden stages gaan enkel door op de zetel van Handicap International.

Wij bieden geen stageplaatsen aan in het buitenland.