Goto main content
Een kleine brug op een rivier, Hasselt Een kleine brug op een rivier, Hasselt Een kleine brug op een rivier, Hasselt Een kleine brug op een rivier, Hasselt

Met het aroma van Limburgse lavendel

Op zoek naar een zuiders vakantiegevoel? In en rond de lavendelvelden van Stokrooie-Hasselt waan je je helemaal in de Provence, zeker in de zomer, want dat zijn topmaanden voor de lavendelbloei. De wandeling van 6 km eindigt aan de Lavendelhoeve. 

Pin Stokrooie-Hasselt Pin Stokrooie-Hasselt Pin Stokrooie-Hasselt Pin Stokrooie-Hasselt

De Lavendelhoeve / Olmenbosstraat, 25 - 3511 Hasselt

Afstand: 6 km (Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers)

 

  Onze partner

logo Limburg Lavendel logo Limburg Lavendel logo Limburg Lavendel logo Limburg Lavendel

Het extraatje

Bezoek er gratis de distillatieruimte, waar lavendelolie wordt gemaakt, of ga naar het het dierenpark, de vleermuisgrotten en de kikkerpoel. Als afsluiter kan je iets drinken of nog wat lavendelproducten shoppen.

Deze routes werden uigestippeld door Limburg Lavendel.

www.limburglavendel.be

Portret van Martin Jacobs Portret van Martin Jacobs Portret van Martin Jacobs Portret van Martin Jacobs

We Move Together... met Martin

Tijdens de wandeling krijg je de kans om een podcast te beluisteren die we speciaal voor de gelegenheid gecreëerd hebben. Collega Martin begeleidt je tijdens het stappen met een persoonlijk en inspirerend verhaal.
Kleine tip : vergeet je smartphone niet!

Ontvang gratis deze wandeling

Wil je het aroma van de Limburgse lavendelroute ontdekken? Vul onderstaande gegevens in, dan sturen wij de routebeschrijving jouw richting uit! Als je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen hebt, kijk dan zeker eens in je map 'Ongewenste e-mail'.

(format: [email protected])

 

Elke persoon met een beperking verdient een waardig leven

In veel landen is dat voor mensen helaas geen evidentie, en al zeker niet voor mensen met een beperking. Maar liefst 250 miljoen mensen wachten tevergeefs op een revalidatiehulpmiddel (krukken, rolstoel, prothese of orthese, …) om hun lichaamshouding of mobiliteit te verbeteren.

Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend.