Goto main content
Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs

Flower Power in Meulebeke

Carpe Diem!  Zet jezelf in de bloemetjes met deze wandeling langs rustige natuurplekjes. Geef jezelf nog een zelfgeplukte ruiker cadeau, dat heb je verdiend!

  • Vertrekpunt: De Herenthoeve
  • Adres: Heirentstraat 1 - 8760 Meulebeke
  • Afstand: 5,5 km | 7 km
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers: ja

Bij bloemenpluktuin “de Herenthoeve” kan je zelf een boeketje lokale en ecologische seizoensbloemen samenstellen. Je kunt dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang (8u – 20u) in alle vrijheid bloemen komen plukken in de tuin. 

Wie graag een boeketje wil, neemt best een vaasje of emmertje mee. In corona tijden is het ook aangeraden om te zorgen voor een eigen schaar. 

Het merendeel van de bloemen kost €0,50 per stengel, de prijs van duurdere soorten staat op het veld vermeld.

www.herenthoeve.be

Ontvang gratis deze wandeling

Wil je Flower Power Route ontdekken? Vul onderstaande gegevens in, dan sturen wij de routebeschrijving jouw richting uit! Als je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen hebt, kijk dan zeker eens in je map 'Ongewenste e-mail'.

(format: name@provider.com)

Elke persoon met een beperking verdient een waardig leven

In veel landen is dat voor mensen helaas geen evidentie, en al zeker niet voor mensen met een beperking. Maar liefst 250 miljoen mensen wachten tevergeefs op een revalidatiehulpmiddel (krukken, rolstoel, prothese of orthese, …) om hun lichaamshouding of mobiliteit te verbeteren.