Goto main content
Monniken garden, Villers-la-Ville Abdij Monniken garden, Villers-la-Ville Abdij Monniken garden, Villers-la-Ville Abdij Monniken garden, Villers-la-Ville Abdij

Een bos met geschiedenis

Op een steenworp van Brussel en toch helemaal in het groen. Vertrek aan de prachtige abdij van Villers-la-Ville, een waar stukje Waals erfgoed, en trek de omringende bossen in. De abdij en de omgeving zullen een blijvende indruk op je nalaten. Bijna 900 jaar geschiedenis, ingekapseld in het groene hart van Waals-Brabant!

Abdij van Villers, Rue de l'Abbaye 55 - 1495 Villers-la-Ville

Afstand: 8,6 km (niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel)

 
Affiche evenement Villers-la-Ville Affiche evenement Villers-la-Ville Affiche evenement Villers-la-Ville Affiche evenement Villers-la-Ville
 

Op 17 juli kunnen jullie ons vinden aan de Handicap International-stand aan de abdij van Villers-la-Ville waar we jullie graag wat meer over onszelf en onze campagne vertellen.

Onze partner in deze campagne "Nature pour Tous" zal evenwel ook aanwezig zijn en heeft verschillende sensibiliseringsactiviteiten in petto.

Op het programma

  • Vanaf 10u00: deelnemen aan de sensibiliseringsactiviteiten van Handicap International en Nature pour Tous.
  • 14u00: voor wie wil, trekken we onze wandelschoenen aan voor een wandeling van 8.5 km, met live verhalen van Brigitte Hooge, één van de Handicap International stichters in België .

Kom gerust langs om met ons een babbeltje te slaan! We zullen jullie met open armen ontvangen.

 

picto partners Ons partner 

Het extraatje

Deze wandeling van 7,3 km werd uitgestippeld door Brigitte Hogge, één van de oprichters van HI België.

Indien je de prachtige abdij wenst te bezoeken, dien je vooraf je tickets te reserveren op de website www.villers.be

Portret van Christophe Van Geel Portret van Christophe Van Geel Portret van Christophe Van Geel Portret van Christophe Van Geel

Picto koptelefoon We move together met... Christophe

Tijdens de wandeling krijg je de kans om een podcast te beluisteren die we speciaal voor de gelegenheid gecreëerd hebben. Collega Christophe begeleidt je tijdens het stappen met een persoonlijk en inspirerend verhaal.
Kleine tip : vergeet je smartphone niet!

 

Ontvang gratis deze wandeling

Wil je onder het bladerdek van Villers-la-Ville wandelen? Vul onderstaande gegevens in, dan sturen wij de routebeschrijving jouw richting uit! Als je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen hebt, kijk dan zeker eens in je map 'Ongewenste mail'.

(format: [email protected])

 

Elke persoon met een beperking verdient een waardig leven

In veel landen is dat voor mensen helaas geen evidentie, en al zeker niet voor mensen met een beperking. Maar liefst 250 miljoen mensen wachten tevergeefs op een revalidatiehulpmiddel (krukken, rolstoel, prothese of orthese, …) om hun lichaamshouding of mobiliteit te verbeteren.

Longini, een jongen met 2 prothesen, en zijn vriend Longini, een jongen met 2 prothesen, en zijn vriend Longini, een jongen met 2 prothesen, en zijn vriend Longini, een jongen met 2 prothesen, en zijn vriend