Goto main content
Een watermolen in de platteland - Hoogstraten Een watermolen in de platteland - Hoogstraten Een watermolen in de platteland - Hoogstraten Een watermolen in de platteland - Hoogstraten

Cultuur, natuur en gastronomie

In Hoogstraten wacht je een prachtige wandeling van 11 km. Laat de afstand je niet afschrikken, want er is geen enkel saai moment dankzij de boeiende mix tussen het bruisende stadscentrum, met hoogstaand erfgoed en vele gezellige horecazaken, en het groene, landelijke karakter van Hoogstraten.
Zodra je het centrum hebt verlaten, kom je in gevarieerde en rustige natuur. Alhoewel, laat je niet misleiden door die rust, want in de Wortel-Kolonie (Unesco Werelderfgoed) krioelt het van het dierenleven! Er is een alternatief, korter parcours.

Pin Hoogstraten Pin Hoogstraten Pin Hoogstraten Pin Hoogstraten

VisitHoogstraten - Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten

Afstand: 11 km - 5 km 

De route van 5 km is toegankelijk voor rolstoelgebruikers

  Onze partner

Logo VisitHoogstraten Logo VisitHoogstraten Logo VisitHoogstraten Logo VisitHoogstraten

Het extraatje

Deze routes werden uitgestippeld door Visit Hoogstraten

Visit Hoogstraten is dagelijkse open, ook op zaterdag, zon- en feestdagen.
Je kan hier terecht voor toeristische informatie, voor nog meer prachtige wandel- en fietsroutes en voor een uitgebreid assortiment lokale producten.

www.visithoogstraten.be

Portret van Christophe Van geel Portret van Christophe Van geel Portret van Christophe Van geel Portret van Christophe Van geel

We Move Together... met Christophe

Tijdens de wandeling krijg je de kans om een podcast te beluisteren die we speciaal voor de gelegenheid gecreëerd hebben. Collega Christophe begeleidt je tijdens het stappen met een persoonlijk en inspirerend verhaal. Kleine tip : vergeet je smartphone niet!

Ontvang gratis deze wandeling

Wil je de 'Cultuur, natuur en gastronomie' route ontdekken? Vul onderstaande gegevens in, dan sturen wij de routebeschrijving jouw richting uit! Als je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen hebt, kijk dan zeker eens in je map 'Ongewenste mail'.

(format: [email protected])

 

Elke persoon met een beperking verdient een waardig leven

In veel landen is dat voor mensen helaas geen evidentie, en al zeker niet voor mensen met een beperking. Maar liefst 250 miljoen mensen wachten tevergeefs op een revalidatiehulpmiddel (krukken, rolstoel, prothese of orthese, …) om hun lichaamshouding of mobiliteit te verbeteren. Revalidatiezorg is belangrijk, het opent voor miljoenen mensen de deur naar onderwijs, werk en een rijker sociaal leven.

Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend.