Goto main content
Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs

'The Peak' in Sourbrodt

Klaar om te pieken? Trek je Blauwe Veters strak aan om de hoogste top van België te bedwingen. De beloning volgt in de vorm van een Peak-biertje op een zalig terras! Passeer je nog langs de brouwerijshop? Dan schenkt Peak Beer - op vertoon van je wandelroute - 10% van het totaalbedrag aan onze revalidatieprojecten!

  • Vertrekpunt: Belgium Peak Beer
  • Adres: Rue de Botrange 123 - 4950 Sourbrodt
  • Afstand: 10 km
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers: neen. Bij de Peak Beer brouwerij vertrekt wel de rolstoeltoegankelijke Myrtille-wandeling van 2,5 km. Meer info over die wandeling op hun website.

Deze wandeling werd mogelijk gemaakt door Peak Beer.

Met zijn brouwerij op het hoogste punt van België - dicht bij het Signaal van Botrange en de Baraque Michel - biedt Belgium Peak Beer een gamma aan bieren met smaken uit de regio en gebrouwen met het water van de Hoge Venen in een unieke omgeving en een adembenemend decor.

Wil je de Peak-ervaring thuis delen? Als je een aankoop doet in de Peak-shop, dan schenkt de brouwerij 10% van het bedrag aan de revalidatieprojecten van HI (geldig tot en met eind juni op vertoon van de routebeschrijving!)

www.peakbeer.be/

Ontvang gratis deze wandeling

Wil je "The Peak" in Sourbrodt ontdekken? Vul onderstaande gegevens in, dan sturen wij de routebeschrijving jouw richting uit! Als je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen hebt, kijk dan zeker eens in je map 'Ongewenste e-mail'.

(format: name@provider.com)

Elke persoon met een beperking verdient een waardig leven

In veel landen is dat voor mensen helaas geen evidentie, en al zeker niet voor mensen met een beperking. Maar liefst 250 miljoen mensen wachten tevergeefs op een revalidatiehulpmiddel (krukken, rolstoel, prothese of orthese, …) om hun lichaamshouding of mobiliteit te verbeteren.