Goto main content
Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs Nos Pilifs

Pieken met een biertje

Klaar voor de klim? Wandel tijdens deze gevarieerde wandeling van 11 km tot aan het hoogste punt van België. De route brengt je langs het typische veenlandschap en het Signaal van Botrange naar de hoogste brouwerij van België: de Peak Beer Brouwerij in Sourbrodt (Luik). Vanop dezelfde plaats start ook een kortere wandeling die toegankelijk is voor natuurliefhebbers met een rolstoel.

Belgium Peak Beer, Rue de Botrange 123 - 4950 Sourbrodt

Afstand: 11,3 km - 2,5 km

Bij de Peak Beer brouwerij vertrekt de rolstoeltoegankelijke Myrtille-wandeling van 2,5 km. Meer info over die wandeling op hun website.

   Onze partner 

logo Peak Beer logo Peak Beer logo Peak Beer logo Peak Beer

Het extraatje

Deze wandeling werd mogelijk gemaakt door Peak Beer.

Met zijn brouwerij op het hoogste punt van België - dicht bij het Signaal van Botrange en de Baraque Michel - biedt Belgium Peak Beer een gamma aan bieren met smaken uit de regio en gebrouwen met het water van de Hoge Venen, en dat in een unieke omgeving en een adembenemend decor.

Wil je de Peak-ervaring thuis delen? Als je een aankoop doet in de Peak-shop, dan schenkt de brouwerij 10% van het bedrag aan de projecten van Handicap International!

www.peakbeer.be/

Portret van Eric Weerts Portret van Eric Weerts Portret van Eric Weerts Portret van Eric Weerts

We Move Together met... Eric

Tijdens de wandeling krijg je de kans om een podcast te beluisteren die we speciaal voor de gelegenheid gecreëerd hebben. Collega Eric begeleidt je tijdens het stappen met een persoonlijk en inspirerend verhaal.
Kleine tip : vergeet je smartphone niet!

Ontvang gratis deze wandeling

Wil je "The Peak" in Sourbrodt ontdekken? Vul onderstaande gegevens in, dan sturen wij de routebeschrijving jouw richting uit! Als je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen hebt, kijk dan zeker eens in je map 'Ongewenste e-mail'.

(format: [email protected])

 

Elke persoon met een beperking verdient een waardig leven

In veel landen is dat voor mensen helaas geen evidentie, en al zeker niet voor mensen met een beperking. Maar liefst 250 miljoen mensen wachten tevergeefs op een revalidatiehulpmiddel (krukken, rolstoel, prothese of orthese, …) om hun lichaamshouding of mobiliteit te verbeteren. Revalidatiezorg is belangrijk, het opent voor miljoenen mensen de deur naar onderwijs, werk en een rijker sociaal leven.

 

Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend. Longini, een jongen van 10 met een handicap, en zijn vriend.