17/12: Salon van het Testament

rolstoel van Handicap International en handen die elkaar aanraken
© Philippe Merchez / Handicap International

Kom op 17 december naar het Salon van het Testament in Square - Brussels Meeting Centre op de Kunstberg, op 200 meter van het Centraal Station. Je kan er terecht met al je vragen over testamenten. Je leert er ook de voordelen kennen van goederen nalaten aan een goed doel als Handicap International.

Het derde Salon van het Testament heeft plaats op dinsdag 17 december 2013 van 10 tot 16 uur in Square - Brussels Meeting Centre op de Kunstberg te Brussel (op 200 meter van het Centraal Station).

Je kan er terecht voor:
• Lezingen over erfrecht door experts;
• Kosteloos, discreet en vrijblijvend eerstelijnsadvies van notarissen;
• Een gratis gids over erfrecht;
• Gratis koffie en koek.

Kom zeker ook eens langs bij de stand van Handicap International. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je uitleg te geven over onze projecten, die al dertig jaar het leven van mensen met een handicap in het Zuiden verbeteren.

De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Je kan via Handicap International een gratis ticket krijgen door vóór woensdag 11 december te bellen naar Nicole Luyckx op het nummer 02/233.01.02 of te mailen naar nicole.luyckx@handicap.be.

Meer info vind je op www.salontestament.be.

Heb je vragen over het Salon van het Testament of over de mogelijkheden om Handicap International in je testament op te nemen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Nicole Luyckx, via nicole.luyckx@handicap.be of 02/233.01.02.