Steun met je bedrijf

Hieronder vind je de lijst van onze partners. Wil je meer weten over de mogelijkheden tot samenwerking, klik dan hier.

Think-cell is een add-in voor Microsoft PowerPoint en Excel, die in deze applicaties perfect geïntegreerd kan worden als hulp om complexe visuals te maken van het type Marimekko, Gantt en Waterfall in slechts enkele minuten. Think-cell biedt een geheel van instrumenten aan om agenda’s te structureren en beheren in PowerPoint presentaties van Microsoft. Think-cell levert licenties aan universiteiten en organisaties zonder winstoogmerk. 
Bij Handicap International gebruiken medewerkers van de departementen financiën, fondsenwerving en communicatie Think-cell om resultaten en activiteiten voor te stellen, zowel intern als extern.

Klaprozen voor Vrede verkoopt keramische klaprozen waarvan de opbrengst integraal gaat naar de ontmijningsprojecten van Handicap International. Hiermee zet de vzw het werk verder van keramiste Anita Huybens, die klaprozen maakte om de thematiek van amputatie onder de aandacht te brengen en het goede doel te steunen.
Poppies

Poppies heeft een speciaal gamma koekjes uitgebracht ter herinnering aan de Eerste Wereldoorlog. Een deel van de verkoopsprijs van ieder pak koekjes gaat naar onze projecten. Bovendien geven ze onze evenementen een zoete twist met gratis koekjes

Conceptum Exhibitions nodigde ons uit om gratis de mooiste uitvindingen van onze wedstrijd Design with a Heart voor te stellen in een stand op de uitvindersbeurs Brussels Innova.

belarto

Belarto is het bedrijf achter de site www.christmascard.be die ons een warm hart toedraagt met haar aanbod van wenskaarten voor bedrijven.

CISCO steunt Handicap International door gratis IT-netwerkmateriaal ter beschikking te stellen.

Sportieve partner 2015
Accor Hotels loopt mee met ons We Repair Lives-team. Kathleen Sel legt uit waarom hun medewerkers gemotiveerd zijn om te lopen voor het goede doel.
 

Sportieve partner 2015
Sportieve partner 2014
Sportieve partner 2014
Sportieve partner 2014
Sportieve partner 2014