Zondag 27 mei 2018

20 km door brussel

  • Lopen zodat anderen kunnen stappen
  • Lopers in We Repair Lives T-shirt poseren naast elkaar voor de foto
  • 4 mannelijke lopers in We Repair Lives T-shirt liggen op de grond en poseren met hun medaille
  • Een loper van het We Repair Lives-team wordt door een masseur onder handen genomen
zo, 27/05/2018 - 08:00

De inschrijvingen voor deze editie zijn afgesloten. Tot volgend jaar!

Doe op zondag 27 mei mee aan de 20 km door Brussel, één van de kleppers van het loopseizoen, en maak je deelname nog memorabeler door de wedstrijd te lopen voor het goede doel!

Dankzij jouw loopactie ten voordele van Handicap International help je de meest kwetsbare vluchtelingen uit Syrië met noodzakelijke revalidatiezorg. Met jouw sponsorbedrag zullen onze teams in Syrië en de buurlanden kinesitherapie verstrekken en materiaal uitdelen zoals krukken, protheses en rolstoelen, zodat mensen in nood terug mobiel en zelfstandig worden.

SPONSORING

Elke loper van ons team zorgt ook voor een sponsorbedrag, dat minimum 40 euro bedraagt.* Loop je met jouw onderneming, dan zamel je minstens 50 euro in. Om deze som gemakkelijk in te zamelen, raden we je aan een crowdfundingpagina aan te maken op onze website. Vrienden en familie kunnen op jouw pagina een storting doen en een berichtje achterlaten en jij kan op elk moment kijken hoeveel vooruitgang je hebt geboekt!

*Het sponsorgeld is vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar.

VOORDELEN

  • Je inschrijving wordt van a tot z geregeld (praktische info, borstnummer …)
  • Comfortabel dri-fit T-shirt van Handicap International
  • Gratis ontbijt en lunch
  • Ontvangstzaal dicht bij de start van de wedstrijd
  • Massagestand na de wedstrijd
  • Goodie bag

PRAKTISCHE INFO

Waar en wanneer?
Afspraak op zondag 27 mei vanaf 07u30 aan onze stand in Autoworld in het Jubelpark om je borstnummer en T-shirt van Handicap International op te halen. Met dit plan weet je ons te vinden.

Om 08u45 stipt wordt een groepsfoto genomen. Voorzie dus alsjeblieft genoeg tijd!
 
Onze stand
Autoworld, tussen de triomfboog van het Jubelpark en de fontein. Aan de hoofdingang zullen verschillende vrijwilligers klaar staan om je te begeleiden naar de HI-ruimte in de mezzanine. 

Na afloop van de wedstrijd trakteren we je aan onze stand op een broodje en drankje en krijg je jouw goodiebag. Ook onze masseurs zullen je opwachten: ontspanning gegarandeerd!

Mobiliteit
Dankzij de MIVB kan je heel vlot het Jubelpark bereiken. Afstappen doe je aan metrohalte Merode. Hier vind je alle nodige info.

 

MIJN ONDERNEMING ENGAGEERT ZICH

Bedankt aan onze sponsors!

 

Neem contact op met

Sophie Clesse

02 233 01 90