Solidanza - Op de dansvloer voor Handicap International

  • Solidanza, dansfeest in de beurs van Brussel
ma, 18/10/2010 - 15:58

Op de dansvloer voor Handicap International

Zoek je een uitdaging op de dansvloer? Zin om de benen uit te slaan? Engageer je dan voor een solidaire Thé dansant op 5 en 6 december in de Beurs in Brussel. Heb je zin om een kort pasje te zetten of urenlang te swingen, om twintig onbekenden ten dans te vragen of je te wagen aan zeven verschillende stijlen, dan is Solidanza jouw ding! Laat je als danser sponsoren door familie, vrienden en kennissen en steun zo de projecten van Handicap International tijdens deze dansmarathon.

Solidanza

We beleven een nooit eerder geziene financiële crisis. Het beste tegengif? Dansen! Geniet samen met ons terug van dit eenvoudige plezier. Oud of jong, met of zonder handicap, ervaren danser of dappere beginneling… op onze dansvloer wordt niemand uitgesloten en is iedereen gelijk. Daarom lanceert Handicap International dit buitengewoon en feestelijk evenement: Solidanza. Deze Thé dansant gaat door op een van de mooiste en meest ondergewaardeerde parketvloeren van Brussel: die van de Beurs!

Chachacha, wals, tango, rock’n roll, decharleston, de evergreens… het wordt een erg gevarieerd en stomend muziekprogramma waarbij iedereen zijn kans kan wagen op de dansvloer. Ook rolstoeldansen zal niet ontbreken en voor de geïnteresseerden komt er zelfs een demonstratie. Je kan ook deelnemen aan dansinitiaties, een taxi dancer vragen om je te begeleiden of gewoon komen swingen.De toegangsprijs waarmee je Handicap International steunt bedraagt 10 euro,maar je kan ook nog een stapje verdergaan en je danskunsten laten sponsoren voor Handicap International. Je kiest een uitdaging en zoekt familie, vrienden of collega’s die je daarvoor financieel steunen. Via www.solidanza.be maak je een eigen pagina aan waarop je je uitdaging beschrijft en iedereen kan volgen hoeveel mensen jou al steunen. Je kan alleen een uitdaging aangaan, maar ook met twee of in groep!

We nodigen je dus alvast uit op 5 en 6 december in de Beurs in Brussel, telkens van 14u00 tot 20u00. Kom genieten van de sfeer! Ter plaatse kan je een hapje en een drankje nuttigen én naar hartenlust dansen op de uitgestrekte parketvloer van het Beursgebouw.

Schrijf je in op www.solidanza.be en wie weet win je de openingsdans met acteur Michael Pas of presentratrice Sophie Dewaele.