22 mei 2016

Stadsloop de Gentenaar

  • groepsfoto van boksers
  • Beeld van straat met lopers in We Repair Lives T-shirt
  • Loper in We Repair Lives T-shirt
  • Meisjes poseren aan de Handicap International stand in startpositie.
zo, 22/05/2016 - 14:00

Op zondag 22 mei wordt een van onze mooiste historische steden het decor voor een loopwedstrijd van 5 of 10 km, aan jou de keuze. En waarom niet meteen twee vliegen in een klap slaan? Loop voor een goede conditie én voor het goede doel!

Handicap International biedt je die kans: zamel voor onze organisatie een sponsorbedrag in, dat integraal gaat naar de revalidatieprojecten in het Zuiden. Zo zorg je ervoor dat kinderen en volwassenen met een handicap noodzakelijke verzorging krijgen, zoals protheses, rolstoelen en kinesitherapie.

Inschrijving

Opgelet: wegens een te beperkt aantal deelnemers, wordt de groepsinschrijving van het We Repair Lives-team aan de Stadsloop de Gentenaar dit jaar uitzonderlijk geannuleerd. M.a.w. Handicap International zal niet ter plaatse aanwezig zijn met een stand om de lopers te begeleiden.

Maar ook als het We Repair Lives-team niet als groep deelneemt aan een wedstrijd, kan je steeds op eigen initiatief lopen ten voordele van Handicap International: 1) schrijf je rechtstreeks in bij de organisator, 2) vraag onze Handicap International T-shirt aan via Sophie.Clesse@handicap.be of 02/233.01.90, 3) zet je eigen sponsoractie op (minimum 2 euro per gelopen kilometer).

Het sponsorbedrag kan je zelf schenken, maar de kans is groot dat vrienden en familie je willen steunen bij je loopactie voor het goede doel! Om geld in te zamelen kan je gebruikmaken van ons handige online crowdfundingplatform, waarop je een aantrekkelijke sponsorpagina kan aanmaken die gemakkelijk te delen is met je omgeving.

Nuttige info: het sponsorgeld is vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar.