Goto main content

Bestel nu je eindejaarskaarten

 

 

Veel bedrijven en organisaties verzorgen hun professionele netwerk door hun partners een sympathieke wenskaart te sturen voor kerst en nieuwjaar. Handicap International geeft bedrijven de kans om te kiezen voor een mooie wenskaart waarmee tegelijk het goede doel wordt gesteund!

Handicap International heeft zes mooie wenskaarten in de aanbieding voor bedrijven en organisaties die hun beste wensen willen uitsturen naar hun professionele contacten op een solidaire manier. Voor elke kaart van Handicap International gaat een deel van de opbrengst naar de ontwikkelings- en noodhulpprojecten van de organisatie.

Achteraan op de kaart komt het logo van Handicap International. Het is mogelijk om kosteloos een eigen tekst en logo binnenin de kaart te laten afdrukken. De prijs van de kaart varieert van 1,62 tot 2,11 euro (incl. btw).

Bestel snel je favoriete kaart op de website van Belarto (of stuur deze pagina door naar de persoon die hiervoor verantwoordelijk is) en bevoordeel zowel jouw netwerk als de projecten van Handicap International met deze fijne en solidaire attentie!